2777
2789
عنوان

جایگاه زن

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 67 پست
😄😄😄 اون مال نسل قدیم بود. یعنی اونا اونجوری دوست داشتن مردای حالا زن مستقل رو بیشتر میپسندن

ن بابا الانم اینه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نصف ظلمی که له ما زنا میشه تقصیر خودمونه از کوتاهی و عدم خودباوری چون جای پرورش ذهن و روح و توانمون میریم دنبال خاله زنک بازی و چشم و همچشمی و دعا برای باز کردن بخت و نمیدونم چی ه نصف دیگه اش از طرف همجنسامونه مادر شوهر و ۰۰ قبول کنین زنای اونا هم مثل زنای ما نیستن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
عزیزم من کارتون سازی اونا رو تایید نمیکنم ولی بها دادن به زن برای نقش موثرش تو خانواده و بعد اجتماع ...

منم خيلي از اين كارشون خوشم مياد مثلا كارتوناي قديمي تر مثل سيندرلا و سفيد برفي و زيباي خفته با اينكه خيلي قشنگن ولي توشون زن كاملا وابسته به يه مرده ولي الان خيلي شخصيتاشون مستقل شدن

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
مطمئنی؟

شوهر خودمو دوستام اینجوری هستن

البته من هوای شوهرمو دارم ولی پرستار و ننوش نیستم

اتفاقا شوهر من و خانواده اش فووووووووق العاده سنتی بودن . شوهرم خیلی بچه ننه بود و توقع مادری داشت ازم نه همسری

ولی تو این ۶ سال خیلی تغییر کرده. الان تازه داره مرد میشه ولی من هیچ وقت براش کلفتی و پاچه خواری اضافی نکردم

اگه کار خوبی میکنه ازش تشکر درست درمون میکنم

احترامشم دارم . ولی کنیز خونه اش نیستم

تازگی بهم میگه ملکه😍😍😍😍😍😄😄😄

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
سنتی که چه عرض کنم این بچه ها که تازه چششون شوهر دیده و تو کانال خانمهای قری میگردن 

واي چقدر از اون كانال بدم مياد يه سري چطوري به اون همه خفت و خواري تن ميدن؟مگه شوهر اربابه يا پادشاه؟شايدم زنا كنيز و كلفتن

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
منم خيلي از اين كارشون خوشم مياد مثلا كارتوناي قديمي تر مثل سيندرلا و سفيد برفي و زيباي خفته با اينك ...

دقیقا من اصلا اون فیلمها و داستانها رو برا دخترم نمیخونم 

همه اش زنهایی که زیبان و خوش صدا و منتظرن تا شاهزاده ایی سوار بر اسب سفید بیاد نجاتشون بده 

مثل سم میمونه برا یه تفکر امروزی با آینده روشن این داستانا

شوهر خودمو دوستام اینجوری هستن البته من هوای شوهرمو دارم ولی پرستار و ننوش نیستم اتفاقا شوهر من ...

با ذکر مثال توضیح بده منظورت از اینکه مادری نمیکنه چیه چطور ملکه شدی

مردای حالا هم خر و هم خرما میخوان  هم داف میخوان هم کوکب خانم رو

در نهایت خنده ولی راست میگی واقعیت داره

ولی بیشتر به شخصیت مرد بستگی داره که چقدر رو نفس و چشمش مسلطه

تا زمانی که چشماش سر جاش نباشه مقایسه هست

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........