2777
2789
عنوان

امشب باز با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
آره این که حقهولی الان نباید اینطوری میکردم، حس خوبی ندارم، دعوا از خونه ما جمع نمیشه، همیشه هست، بی ...

پیام بده شوهرت بگو اینها عواقب کار خودته، روح من آسیب دیده، من خودم هم بیشتر اذیت می شم، یه استکان شکسته ام. تحمل ات را بالا ببر، امیدوارم زمان روزی آسیبی ک ب من زدی را ترمیم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوضی ها

من همین الانشم دگه ملاحظشو نمیکنم، اونقد خرج نیذارم رو دستش که قبل خیانتش شاید نصف همین خرج میکردم

واسه خودمو بچم بهترین و بیشترین چیزا رو میگیرم، مجبوره عین خر صبح تا شب کار کنه

پیام بده شوهرت بگو اینها عواقب کار خودته، روح من آسیب دیده، من خودم هم بیشتر اذیت می شم، یه استکان ش ...

میدونی تا حدودی اینو خودش میدونه، چون دیگه دعوا و قهرامو جدی نمیگیره بعد دعوا باز میاد دمپرم، اونقد میاد که خوب بشم باهاش

من فقط عذاب وجدان اینو دارم بچم چوب اعصاب خوردی منو نخوره😞😞

عزیز دلم، حق داری حالت اینطوری باشه، خیلی سختی کشیدی، مخصوصاً اون موقع که باید برات قشنگ‌ترین روزا می‌بود. اینکه برگشتی و سعی کردی بسازی، خودش نشونه‌ی قلب بزرگته.

امشب شاید یه کم تند رفتی، ولی خب زخم هنوز تازه‌ست، آدم گاهی کنترلش از دستش در می‌ره. خودتو سرزنش نکن، هنوزم می‌تونی آروم‌آروم درستش کنی. وقتی آروم شدی، اگه دلت خواست، یه حرف از ته دل باهاش بزن

تایپکام از اول تا تاریخ ۱۴۰۴/۹/۵ رو گردن نمیگیرم 🦦😂امسال منی جدید متولد شد☀️🌱خدایا شکرت🌸

هه همتون اولش همینو میگینی کم ک میگذره و قشنگ میدونین طرف مال شماس خیانتا شرو میشه

ن خانم بستگی ب طرف مقابلتان داره هنیشه هیچکس رو با کس‌یدیکه مقایسه نکن‌درضمن همه انگشت های انسان یکسان نیستند

از آینده بچم میترسمقرصم دکتر داده میخورماخیلی بهتر شدم ولی باز تحمل شوهرمو ندارم اون نباشه حالم عالی ...

درکت میکنم کاملا حق داری

اگر شما هر زمان ازش توضیح بخواین ایشون وظیفه شه توضیح بده و دروغ نگه

متاسفانه بعضی نی نی سایت ها روانشناسی هیچی نمیدونن و به راحتی احساس گناه به افراد میدن اما همه احساساتتون طبیعی 

ممکن چندتا احساس رو باهم داشته باشی خشم،ترس،شک،غم،اضطراب که همش طبیعی و همسر شما باید جبران کنه آسیبی رو که زده