2777
2789
عنوان

امشب باز با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
منم سر یه اتفاقایی دلم از یه نفر شکستباهاش خوبما اما یادم نمیرهیه ساله منتظر فرصتم تلافی کنم دم به ت ...

شوهر منم از تلافی کردن خیلی میترسه

واسه همینم خیلی حساس شده رو رفتارم با مردا، کلا ذفت و آمدام و اینا، قبلا اینطوری نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور دلش میاد خیانت کنه کاشکی من‌کسی داشتم جونم‌فداش میکردم

هه همتون اولش همینو میگین

ی کم ک میگذره و قشنگ میدونین طرف مال شماس خیانتا شرو میشه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

شوهر منم از تلافی کردن خیلی میترسهواسه همینم خیلی حساس شده رو رفتارم با مردا، کلا ذفت و آمدام و اینا ...

لعنتی ها خیلی زرنگن

اما خدا اون روزو نیاره آتو بده دستم

یعنی کاری باهاش میکنم مسلمان نشوه کافر نبینه

کاری میکنم یه هفته فقط گریه کنه

هه همتون اولش همینو میگینی کم ک میگذره و قشنگ میدونین طرف مال شماس خیانتا شرو میشه

دقیقا همینه، شوهر منم شب عقدمون میگف دیگع هیچی از خدا نمیخذم، همین که خونواده شدیم برام همه چی و... همش کشککککک🤮

دقیقا همینه، شوهر منم شب عقدمون میگف دیگع هیچی از خدا نمیخذم، همین که خونواده شدیم برام همه چی و... ...

حیف و صدحیف

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

لعنتی ها خیلی زرنگناما خدا اون روزو نیاره آتو بده دستمیعنی کاری باهاش میکنم مسلمان نشوه کافر نبینهکا ...

من که نمیتونم تلافی کنم ینی کارش جوری نیس که منم با بیشرفی تمام همونو سرش بیارم

ولی امیدوارم تو طرفت هرکی که هست حسابشو برسی

واقعا هیچی تو دنیا قشنگ تر از تلافی کردن نیس

من که نمیتونم تلافی کنم ینی کارش جوری نیس که منم با بیشرفی تمام همونو سرش بیارمولی امیدوارم تو طرفت ...

کار اون خیانت و اینا نبود زجر دادن بود

رها کردن من تو بدترین وضعیت زندگیم بود

بعدم اومد گفت معذرت میخوام جبران میکنم😐

میدونی اسی بعضی دردا هیچ وقت جبران نمیشه

اره دقیقا ولی وقتی چاره ای جز زندگی باهاشون نداریم باید خیلی حواسمون باشه

آره چاره نیس ولی بعضی کاراشونم واقعا حال آدمو بهم میزنه

مثلا شوهر من میترسه تلافی کنم به حدی رو روابط و رفت و آمدام حساس شده که مغزم منفحر میشه،، و انتظارم داره من با خودش و خونوادش مهربون باشم،، اونقد حرص میخورم الان باز دلم میخاد پاشم برم تو خواب یه چیزی بکوبم تو سرش

کار اون خیانت و اینا نبود زجر دادن بودرها کردن من تو بدترین وضعیت زندگیم بودبعدم اومد گفت معذرت میخو ...

آره میفهمم

منم اتفاقا یه روز که شوهرم بهم محتاج شد میزارم میرم، یا به کتفمم نمیگیرم، منم اینطوری جبران میکنم واسش