2777
2789
عنوان

امشب باز با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 51 پست
ن خانم بستگی ب طرف مقابلتان داره هنیشه هیچکس رو با کس‌یدیکه مقایسه نکن‌درضمن همه انگشت های انسان یکس ...

مردا همه شبیه ب همن

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

درکت میکنم کاملا حق داریاگر شما هر زمان ازش توضیح بخواین ایشون وظیفه شه توضیح بده و دروغ نگهمتاسفانه ...

اون سعی میکنه جبران کنه، ولی نمیدونم چطور حسمو توضیح بدم از آدمی که عاشق و شیفته ازدواج کرده تبدیل شدم به آدمی که به زور داده باشنش به مرد مثلا پیری زشت، شوهرم ظاهرش اینا خوبه ها ولی دیگه برام چندشه، فقط و فقط اذیت دادنش آرومم میکنه، خرج درست میکنم براش، یا مجبور میکنم ببره گردش و...  ولی سعی میکنم دعوا نگیرم به خاطر پسرم ولی گاهی وقتا از دستم در میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وقتی یادش میاری خودت داری بهش خط می دی تکرارش کنه

وقتی بد اخلاقی میکنی داری میگی پیش من آرامش نداری برو پیش کسی که پیشش آرامشو تجربه میکنی

زنهای گرگ بیرونم که فقط منتظرن یه زندگی سست بشه تا از هم بپاشنش

الان براش یه پیامک بفرست بگو آقای خونم می دونم ازم رنجیدی، میشه دلخوری رو فراموش کنی و بازم کنارم باشی و بهم آرامش و امنیت بدی.

ازاین به بعدم پیشواز برو بدرقه اش کن از کارهای خوبش تعریف کن. تا بازم تکرارش کنه. 

اصلا رختخوابتو ازش جدا نکن. گاهی که سرکار براش پیامک اقتدار دهنده بفرست 

مرد خونه ازت ممنونم که از صبح تا غروب زحمت میکشی تا برای خانوم گلت و فرزند دلبندمو ن روزی حلال بیاری. دستتو میبوسم وخوشحالم که سایه ت بالای  سرمن و پسرمونه

هیچوقت بدیشو نگو 

پیش همه احترامشو نگه دار

سلطان، آقای خونه، سایه ی سر، 

صداش کن

ی چیزی بگم نمیخوام کسی متهم کنم ولی ب عنوان ی مرد شاید حرف غلط باشد ولی کمبود تو آدم باعث میشه ک خیانت کنه اون خودت میدونی خدا ولی فراموش کرده آن سخته ولی بخاطر اول خودت بعد بچه آت یا فراموش کن یا بیخیال این زندگی اون اشتباه کرده ابراز پشیمانی می‌کنه پس شما بیخیال شو شاید با این کارات دوباره خیانت ببینید