2821
2789
عنوان

زندگی نباتی

856 بازدید | 36 پست

وسواسم داره من رو به روانی شدن میکشونه 

وسواس فکری ترسناک لعنتی !

چقد میترسم از روانی شدن 

اما مشاوره د روانپزشک گفتن اگ ادامه بدی باید بستری شی و روانی میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهات رو منظم مصرف کن و دستورات پزشک رو جدی بگیر گلم

داروهامو بعد ۳ سال و نیم قط کردم علنن منو دیوونه کرده بودن دیگ از گیج و منگ بودنم همه متوجه شدن وسواس دارم 

چند تا دکتر عوض کردم فایده نداشت 

ای بابا منم وسواس فکری دارم خودتو سرگرم کن برو سر کار و باشگاه کتاب انگیزشی بخون تا حالت بهتر بشه ک ...

ای بابا انقد کتاب خوندم هزار تا راه امتحان کردم بازم فکرای از دست دادن اونم ذهنم میگ اگر کسی به هر طریقی بمیره تو مقصری

ای بابا انقد کتاب خوندم هزار تا راه امتحان کردم بازم فکرای از دست دادن اونم ذهنم میگ اگر کسی به هر ط ...

عزیزم منم همینطورم 

فقط باید خودتو سرگرم کنی هرچی تو خونه بمونی همه چیز بدتر میشه

ای بابا انقد کتاب خوندم هزار تا راه امتحان کردم بازم فکرای از دست دادن اونم ذهنم میگ اگر کسی به هر ط ...

کتاب وسواس کامیار سنایی رو‌خوندی؟

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»

جه وسواسی داری چند تا علائمت و بگو

تو تاپیکام نوشتم ازشون

تر س از آتیش گرفتن بقیه یا مردنشون 

ذهنم داعم میگه مقصرش تویی اگر چیزی یشه چون فلان کارو گفتم انجام ندادی

داروهامو بعد ۳ سال و نیم قط کردم علنن منو دیوونه کرده بودن دیگ از گیج و منگ بودنم همه متوجه شدن وسوا ...

شما نیاز به داروهای قوی دارید وگر نه وسواستون تحت کنترل قرار نمیگیره و مجبور میشن بستری‌تون کنن. کمی گیجی و منگی بهتر از بستری شدنه، مشخصه شرایطتون حاده گلم

دعام کن

دکتر همه چرت میگن امروز رفتم روانشناس میگه برو دکتر دارو بده درحالیکه حتی با دقت به حرفام گوش نداد اونا فقط میخوان از سر باز کنن یه چی میگن اگه طرف دکتر بود بهت نمیگفت این حرفارو استرس نمیداد فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 22 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز