2777
عنوان

زندگی نباتی

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 36 پست
بشین فکر کن اصلاچرا باید خدای نکرده چیزیشون بشه؟چرا باید تقصیر تو باشه اصلا؟ به تو چه ربطی داره اونا ...

انقد فکر میکنم مینویسم فایده نداره 

الان ذهنم میگه فلانی آتیش گرفته یا میخواد بگیره راحت نشستی پاشو گریه کن 😭

انقد فکر میکنم مینویسم فایده نداره الان ذهنم میگه فلانی آتیش گرفته یا میخواد بگیره راحت نشستی پاشو گ ...

من وسواس داشتم به یه حالی افتاده بودم ولی الان خوب شدم کاملا درک میکنم چی میگی ولی میگن اگه وسواس خوب نشه خدایی نکرده اسکیزوفرنی میگیره آدم توهم میزنه و خیلی چیزای دیگه

پس فکر خودت باش من از ترس دیگه ول کردم وسواسو

مطمئن باش توام خوب میشی ان شاالله

فقط باید نادیده بگیری

بگو که اتفاقی نیوفتاده

وسواست میگه گریه کن؟ بهش بگو خفه شو! همه سالمن قرارم نیس اتفاق بدی بیوفته.

گول دروغای وسواستو نخور

دروغ میگه بهت

حس بد میگیری اما باید انقد این حسای بدو استرسارو تحمل کنی به فکرات بی توجهی کنی تا آرامش بگیری

میفهمم یه جوریه که باورت شده دروغای وسواسی رو

اما وقتی خوب بشی انقد خوبه پس سعی کن خوب بشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وسواس داشتم به یه حالی افتاده بودم ولی الان خوب شدم کاملا درک میکنم چی میگی ولی میگن اگه وسواس خو ...

از ترسناک ترین وسواست میگی اگر روت تاثیر منفی نمیذاره بگو 

چون فکر میکنم‌ بدتر از من نیست و خوب نمیشم

بله شنیدم اسکیزوفرنی رو

از ترسناک ترین وسواست میگی اگر روت تاثیر منفی نمیذاره بگو چون فکر میکنم‌ بدتر از من نیست و خوب نمیشم ...

من قبلا وسواس شست و شو داشتم و افکار اتفاقای بد بعدش شدیدتر شد و شد راجع به افکار مذهبی افکار بد نگم بهتره ولی خیلیی فاجعه بود برای من به جرئت افکارم بدتر از تو بود چون من آدم معتقدی هستم 

اینو گفتم که بدونی برای توام خوب میشه

الان چند وقته درگیری؟

نه بدتر از تو من بودم چند ماه وسواس شست‌وشو داشتم بعد ولش کردم اما تو ذهنم تا چند سال افکار وسواسی بود تا اینکه یه مدت روحیه م خوب نبود و به وسواسم گوش کردم گفت دو بار دست بشور شستم گفت چند بار گازو چک کن گوش کردم

وسواسم قوی تر شد و به اونجا کشید که تو خونه نمیتونستم بشینم از استرس تو خونه میدویدم دیگه ببین چه وضعی بود

یه دوره دارو خوردم خوب شدم

باز فرق میکنه هر آدمی

قوی باش تلاش کن تا شکستش بدی

اصلا به وسواست بگو نمیخوام گریه کنم به تو چه

فقط این وسواس و بنداز دور حیف عمر آدمه