2777
2789
عنوان

من خیلی خرم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 54 پست
الان چهار سال به چناه نگرده من و بچه م تو جمع زجر می کشیم و فراری هستیم

اصلا ضعف نشون نده تمام حرکات این ۴سالش تو کاغذ بنویسن و حفظ کن ویه روز که خودش بود در حضور پدرشوهر و مادر شوهرت بگو که چیکار میکنه

بگو من اهل دعوا و مرافه نیستم و فقط دنبال آرامش واسه بچم و همسرم میگردم ولی رفتاراش باعث میشه تا چند وقت حال روحیم بد باشه

اگه شما هم با حرکتاش موافقین بهم بگین تا من تکلیف خودم بدونم اگرم نه که یه کم نصیحتش کنید، من توقع مهربونی ندارم ولی توقع این بچه بازی هم نمیره از ایشون

تاثیر بد دعپا با شوهرم

همون که عرض کردم ، موضع گیری واقع بینانه داشته باشین 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ضعف نشون نده تمام حرکات این ۴سالش تو کاغذ بنویسن و حفظ کن ویه روز که خودش بود در حضور پدرشوهر و ...

اتفاقا این کار و کردم کامل خوندی 

گفتم دفعه بعد سکوت نمی کنم

اتفاقا این کار و کردم کامل خوندی گفتم دفعه بعد سکوت نمی کنم

آره دیدم که بهشون گفتی ولی من میگم خواهرشوهرت هم باشه و نگن یه طرفه به قاضی میری

خرفای اون هم بشنون

اتفاقا این کار و کردم کامل خوندی گفتم دفعه بعد سکوت نمی کنم

ممکنه جاریت چیزی گفته باشه؟آخه گفتی اون اومده رفتارش عوض شده

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
مهر طلب نیستم حوصله کینه توری ندارم میگم وقتب دنیا دو روزه دوری کینه حسادت چرا

اصلا تو مهمونیا نبینش انگار یه گربه اینور اونور می‌ره ولش کن در حد کینه هم نبینش 

اون متوجه شده می‌تونه با این رفتارش اذیتت کنه پس بزن تو برجکش و برات مهم نباشه سوال کرد حرفی زد جوابش بده نکرد حتی بهش نگاه نکن

اصلا تو مهمونیا نبینش انگار یه گربه اینور اونور می‌ره ولش کن در حد کینه هم نبینش اون متوجه شده می‌تو ...

اره همینطور هم هستم میگم ذوق م فقط درونی ه ولی همیشه از ناراحتم چرا نمیشه مثل ادم نرمال باهاش حرف بزنم اون حرف بزنه مثل جاری هام برادرشوهر م 

چرا یه سد هست 

نمی دونم ولی من انتظار صمیمیت ندارم ولی حداقل حرف های روزانه عادی باشه

ازاین به بعدرفتارتوعوض کن اصلاباهاش هم کلام نشو انگاروجودنداره سوال پرسیدخیلی کوتاه جواب بده اصلاتوصورتش نگاه نکن 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
[QUOTE=379051336]آره دیدم که بهشون گفتی ولی من میگم خواهرشوهرت هم باشه و نگن یه طرفه به قاضی میری خر ...

اتفاقا اینجور بدتره میری به پدر شوهر و مادرشوهرت حرف میزنی اونم میری یه چیز دیگه براشون تعریف میکنه و تو میشه آدم بد قصه

به عقل من اینجور رسید ، بازم هرجور که صلاح میدونی