2777
2789
عنوان

من خیلی خرم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 54 پست
واقعیت ه می دونم محبت ش به خاطر کارش که گیره ولی باز دلم خوش میشه می دونم فردا باز همونه

درگیرش نباش

به دلت بگو به درک که سرده 

تو هم دل مشغولیای خودت تو جمع داشته باش که نوبت حرف زدن با اون نباشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اره همینطور هم هستم میگم ذوق م فقط درونی ه ولی همیشه از ناراحتم چرا نمیشه مثل ادم نرمال باهاش حرف بز ...

چون ازش می‌ترسی واقعیته باید خودت قوی کنی آرایشت لباسای شیک بپوش و مطالعه کن تو هر زمینه ای که دوست داری تا توی  جمع بتونی در مورد چیزای مختلف صحبت کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو یه فرصت دیگه بهش دادی، اگر خراب کرد، دیگه تامام تامام.

اره اتفاقا به این فکر کردم 

گفتم اون عمدا زنگ زده به من چون می تونست از جاری بگیره 

عمدا گفته بزنم بگه نه منم تموم کنم بشه بهانه ولی به همون خدا قسم من از قهر و کینه بدم میاد

چون ازش می‌ترسی واقعیته باید خودت قوی کنی آرایشت لباسای شیک بپوش و مطالعه کن تو هر زمینه ای که دوست ...

ارایش نمی تونم بکنم پوستم منافذ داره می ماسه لباسام خوبن 

نمی ترسم همیشه یه سوال تو ذهنم بود که چرا از من دور شد می خوام هی بپرسم می ترسم غرورم نمیذاره 

از اون نمی ترسم 

از اون گنده تر مادرشوهره دعوا کردم باهاش

اره اتفاقا به این فکر کردم گفتم اون عمدا زنگ زده به من چون می تونست از جاری بگیره عمدا گفته بزنم بگه ...

دعای علقمه هم بعد زیارت عاشورا هر روز بخون. دیگه بعضی ها تو خودشون مشکل دارند و کار را به جایی می رسونند که حذف بشند.

خوب کردی دلخوریتو بهش گفتی کار درستی بود بعد کشش نده حتی اگه میدونی قدر نشناس هست بیخیال باش مهم این ...

به پدر مادرش‌گفتم چون نخواستم حرمت بشکنه رو در رو 

دعای علقمه هم بعد زیارت عاشورا هر روز بخون. دیگه بعضی ها تو خودشون مشکل دارند و کار را به جایی می رس ...

تو رفتارشو چطور براورد می کنی 

من اونقدر خرم نخوندم این دعا رو چون برای دفع دشمن ه 

برعکس سر نماز میگم خدایا دشمنی رو نایود کن 

دشمن های ما رو دوست ما کن 

به پدر مادرش‌گفتم چون نخواستم حرمت بشکنه رو در رو

کلا کار درستی کردی اینکه بری دلخوریتو بگی خیلی بهتره که هی بریزی تو خودت وحرص بخوری طرفم شاید ندونسته داره بی احترامی میکنه به خودش میاد یا اگه از قصده دیگه تکلیفت معلوم‌میشه میدونی چکار کنی باهاش که حداقل عذاب وجدان نگیری 

تو رفتارشو چطور براورد می کنی من اونقدر خرم نخوندم این دعا رو چون برای دفع دشمن ه برعکس سر نماز میگم ...

دیگه چند تا فرصت بهش دادی، باز هم خواستی یکبار دیگ فرصت بده، ولی باید کم کم به رو بیاری، به شوهرت و پدر مادرت بگو ولی در اینده ، تا میتونی مستقیم باهاش جر و بحث نکن، اصلا نگذار باهات مساقیم مشاجره کنه.

دیگه باید کم کم آماده باشی 🙂