2777
2789
عنوان

من خیلی خرم نه

721 بازدید | 54 پست

خواهرشوهر مجرد دارم الکی با من و بچه م بده 

یعنی از اول بد نبود الان چهار سال ه با ورود جاری جدید با من و بچه م بد شد 

اصلا با من حرف نمی زد 

من و هاید کرده بود مسافرت می رفت من زنگ می زدم ولی اون من مسافرت رفتنی نمی زنگید 

جلو مهمون دستمال پرت می کرد طرف م 

به دخترم جوجه اردک زشت می گفت 

عید با همه رپبوسی وتبریک گفت به جز من فقط سلام داد سرد

فقط با شوهرم می گفت می خندید

شوهرم هم طرف خواهرش بود

هی من می گفت شوهر تو حامی باش بعد توهین ش به دخترم و دستمال پرت کردن 

من به مادرشوهر و پدرشوهر گفتم به احترام شما تا الان ولی صمیمی نیست نباشه مهم نیست ولی حق توهین نداره 

از این به بعد واکنش نشون میدم مثل خودش توهین می کنم 

نمی دونم چی گفتن بهش که عید فطر اومد تبریک گفت یکم می حرفید 

ولی باز سرد بود 

تا امروز زنگ زد که لباس داری فردا برم مراسم بپوشم کفتم اره 

تو راه حرف زد تو خونه حرف میزد موقع خداحافظی صمیمی بود 

ولی می دونم فقط امروز بود فردا باز همون ادم میشه 

من خیلی خرم واقعا ولی حریف دل مهربونم نمیشم 

تا به کسی بدی کنم حتی در جواب بدی اون عذاب وجدان می گیرم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خری 

😘😘 شوخی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
واقعیت ه می دونم محبت ش به خاطر کارش که گیره ولی باز دلم خوش میشه می دونم فردا باز همونه

عزیزم تو مغرور باش محترمانه برخورد کن ولی التماس محبت و توجه نداشته باش ازش طوری ک خودش حس کنه کاش باهات خوب باشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
عزیزم تو مغرور باش محترمانه برخورد کن ولی التماس محبت و توجه نداشته باش ازش طوری ک خودش حس کنه کاش ب ...

کنارش مغرورم ولی ته دلم از توجه ش خوشحال مبشم خرم دیگه

به این ادما بدی نکنید،

بلکه در مقابلشان مواضع واقع بینانه بگیرید تا به خودشان بیان 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
به این ادما بدی نکنید،بلکه در مقابلشان مواضع واقع بینانه بگیرید تا به خودشان بیان

من اصلا بدی نکردم بدی دیدم بی محل شدم ولی بدی نه 

واقع بینانه ش چیه

من اصلا بدی نکردم بدی دیدم بی محل شدم ولی بدی نه واقع بینانه ش چیه

در مقابل کارهایی که در قبال شما  میکنه به تناسب ذات کارشون بهشون عواقب عملکردشون رو یادآوری کنین مثلا اگه حوله رو پرت کرد توی صورت بچتون ،بهشون نگید که چرا بچمو میزنی 

بلکه اینطوری بگین که ، فلانی مراقب باشین احتمال داره صورت بچه آسیب ببینه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
در مقابل کارهایی که در قبال شما میکنه به تناسب ذات کارشون بهشون عواقب عملکردشون رو یادآوری کنین مثل ...

ببین بدبودن اون با من تو زندگی من تاثیر بد میذاره 

در مقابل کارهایی که در قبال شما میکنه به تناسب ذات کارشون بهشون عواقب عملکردشون رو یادآوری کنین مثل ...

با ادم خوب میشه ادم خوشحال میشه بعد یهو بد میشه

اکثرا هم بده