2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه نقی همیشه همه چیزو خراب میکنه

آره آره آره😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مهم نیس همین که رفتن حرم  امام خوبیها امام رضا و اهمیت خانواده رو نشون دادن بنظرم خیلی ارزش داشت و خیلی صحنه های قشنگی بود ولی انگار قرار ۸ رو هم بسازن

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

تر زدن. به سریال همش گریه کردیم این فصل اوایل یکم خندیدیم 

اه همش باید غم ببینیم 

۲۲ قسمت چیه اخههههههههه 

روهم ۲۲ ساعت فیلم نشد سر تهشو بدجوری هم‌اوردن خدایی حیفففف سریال ب این خوبیییی حیف و صدددد هزار بار حیف

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عههه میسازن؟😍

اره ی جا خوندم خبرشو نوشته بودن انگار بژودی قراره بسازن ولی فک نکنم پایانش رو همینجور تموم کنم

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

تر زدن. به سریال همش گریه کردیم این فصل اوایل یکم خندیدیم اه همش باید غم ببینیم ۲۲ قسمت چیه اخهههههه ...

ارههه حیف بازیگرای خفنش قشنگ خراب کردن 

هرچی فیلم ایرانی دیدم تهشو ر.یدن اه اعصابم خورد شد

همه چیز انداختن گردن شری بیچاره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

معلوم بود ک سنگ رو نمی‌فروشند.

اونا باید تو فیلم طوری جلوه بدن که این سنگ جز چیزای طبیعت هسش و باید ب طبیعت برمی‌گشت.

مطمئنم اگه اینطوری هم نمیشد تحویل دولت میدادن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀