پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 9193 عنوان سوره بقره 🥲🥲🥲🥲 109 بازدید | 9 پست میدونیم ک برای دفع طلسمه و ممکنه چیزی از ماورا مشاهده کنیمولیمن تازه شروع کردم به حفظ قرانو اولین سوره ام بقرسحتما ام باید از بقره شروع کنم چون کلاس میرمحالا وقتی تنها میخونم میترسممن دوس دارم حافظ کل بشماما این ترس اجازه نمیدع آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه. 1404/01/27 | 20:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 چرا من همیشه گوش میدم میخونمششش چیزی ندیدم؟؟شیشه میکشی؟؟؟🤐🤐 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
مگدا عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 3546 واچه حرفا اتفاقا اگه هم اینطور باشه باید باخیال راحت بخونی که خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4739 تو رو خدا ببین مردم رو چطوری از دین زده میکنن اینم ترفنده جدیدشونه هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 9193 چرا من همیشه گوش میدم میخونمششش چیزی ندیدم؟؟شیشه میکشی؟؟؟🤐🤐 اولا درست صحبت کن شیشه رو بابات میکشهثانیا کور نیستی ک تاپیک پربازدیدو بخوناحمقدر جواب هر چرتی ک میخوای بگی شعورت لایق این مدل صحبت کردنع باهات آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 14642 والا من نزدیک یک سال گوش میدادم چیزی هم ندیدم دو سه روز اول فقط خواب گربه سیاه میدیدم یکم سردرد میشدم اونم شاید چون برام صوت قرآن سنگین بود بعد عادت کردم ترس ندارد 😐 الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 اولا درست صحبت کن شیشه رو بابات میکشهثانیا کور نیستی ک تاپیک پربازدیدو بخوناحمقدر جواب هر چرتی ک میخ ... گمشووو بابا اوسکل میخواد حافظ قران بشه بی ادب بی بوته ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 9193 والا من نزدیک یک سال گوش میدادم چیزی هم ندیدم دو سه روز اول فقط خواب گربه سیاه میدیدم یکم سردرد میش ... حله ممنون❤️ آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.
پریسا_۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 9193 گمشووو بابا اوسکل میخواد حافظ قران بشه بی ادب بی بوته تو گم میشی اینجا تاپیک منه آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2477 تو گم میشی اینجا تاپیک منه باشه💔 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋