masi_21 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 238 عنوان مرکز لیزر خوب با دستگاه کندلا 165 بازدید | 3 پست خانما بیاین یه مرکز لیزر خوب توی قم بگیداپراتورش واقعا حرفهای باشه (نه اینکه یه نفری که از خونشون فرار کرده رفته یه دوره گذرونده و الان اومده اپراتور شده باشه)دستگاهشم الکساندرایت کندلا باشهقیمتاشونم ارزون که نه ولی مناسب باشه 1404/01/27 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2621 کندلاقیمت خوب نداره،گرونه تازه الان ک میگن 20درصدافرایش قیمت دارن دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
masi_21 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 238 کندلاقیمت خوب نداره،گرونه تازه الان ک میگن 20درصدافرایش قیمت دارن اشکال نداره خوب باشه.یجا با الکس دکا رفتم موهای دستم پرزی بود الان ضخیم و متراکم شده. میخ ام برم جای خوب ک کاربلد باشن و شنیدم کندلا بهترینه
نیلو،جونی عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2621 اشکال نداره خوب باشه.یجا با الکس دکا رفتم موهای دستم پرزی بود الان ضخیم و متراکم شده. میخ ام برم جا ... دکاضیفه منم نتیجه نگرفتم کندلاعالیه دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔