2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 52 پست
دو تا شناسنامه دیگه چیه...بنظرم الکی داری گیر میدی

با یکی دوست بودم؛ فهمیدم زن داره؛ اما شناسنامه عکس فرستاده بود ؛ دوتا شناسنامه داشت چشم ترسیده

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
برای ارتباط مثلا تماس محدودت کرده؟ که از فلان ساعت به بعد زنک نزن؟همیشه در دسترس هست؟ جای بوسه و کبو ...

نه؛ محدوده نکرده شبا خودم زود میخوابم؛ کبودی اینا ندیدم؛ وقتی پیشش بودم تماس چیزی ازش ندیدم؛

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یکی دوست بودم؛ فهمیدم زن داره؛ اما شناسنامه عکس فرستاده بود ؛ دوتا شناسنامه داشت چشم ترسیده

چرا همش زن دارا جذبت میشن     

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

چند سالشه

سی خردی 

گول شناسنامه نخورید همسایمون رفت درخواست شناسنامه المثنی داد قبل ازدواجش الانم یک شناسنامه بدون اسم ...

دقیقا منم گول خوردم قبلا برای همین میترسم

روانی هستی و پاراونویید خداصبر پسره بده

نه بخدا آخه همچین چیزی پیش اومده برام فردا روز ی زن داشته باشه همین شما نمیگی ؛ دختر خراب رفته با متهل تو رابطه 

اگه باهم قرار می‌زارید با کد ملیش وارد ثبت من شو اونجا تموم ازدواج و طلاق هاش میاد حتی به شناسنامه ه ...

دقیقا ؛ این اتفاق برای من افتاد طرف عکس طلاق فرستاد اما من نمی‌فهمیدم رفته ی زن دیگه گرفته دوتا شناسامه داره

نه بخدا آخه همچین چیزی پیش اومده برام فردا روز ی زن داشته باشه همین شما نمیگی ؛ دختر خراب رفته با مت ...

حسم میگ ن شناسنام نشونت داده که شبا بگو بیا تصویری 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

مطمئنی شناسنامه خودش بوده ؟ اسمش معلومه ؟ صفحه یک و دو مال یه شناسنامه است ؟

اره اون که گول خوردم از شناسمه کامل فیلم گرفت ؛ بعد ها فهمیدم دوتا داره! ولی این فقط از صفحه طلاق گرفت عکس ترسیدم زیاد گیر بدم بگه دختره روانیه

خودت مجردی ؟

اره مجردم؛

چرا همش زن دارا جذبت میشن

کلان همه یا طلاق گرفتن یا زن داره🤦

اره اون که گول خوردم از شناسمه کامل فیلم گرفت ؛ بعد ها فهمیدم دوتا داره! ولی این فقط از صفحه طلاق گر ...

حتما یه چی هست شک کردی حواست باشه بیشتر تا کامل آشنا شی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حسم میگ ن شناسنام نشونت داده که شبا بگو بیا تصویری

چی 

کلان همه یا طلاق گرفتن یا زن داره🤦

ایشون چند سالشه ؟

خودت چند سالته ؟

اسی من با مطلقه ازدواج کردم البته چند ماه عقد بوده و جدا شده ولی خیلی آسیب دیدم اصلا خوب نیست 

با مردی که هزارتا دوست دختر داشته ازدواج کنی ولی مرد مطلقه نه