2821
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 52 پست
ایشون چند سالشه ؟خودت چند سالته ؟اسی من با مطلقه ازدواج کردم البته چند ماه عقد بوده و جدا شده ولی خی ...

۲۴ اون ۳۵

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو شناسنامه شو نشون بده 

اونم عکس نه حضوری یا فیلم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حتما یه چی هست شک کردی حواست باشه بیشتر تا کامل آشنا شی

چند ماه باهم هستیم؛ حس میکنم دارم وابسته میشم ؛ میگم هرچی هست الان بدونم کات کنم خیلی بهتره البته من تصمیم گرفتم دیگه کات کنم کامل 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
الکی حساس شدی شبا ساعت ۱۱بگو بیاتصویری بعدش مردطلاق داده بدرذت نمیخوره خودت محردی

کاش وارد رابطه نمی‌شدم 🤦شبا این ساعت خودم خوابم 

چیکار کنم واقعا موندم🤦همش با خودم میگم نکنه دوتا شناسنامه داره 

فال بگیررر ببین چی میگه

چ فالی