2777
2789
عنوان

رابطه

820 بازدید | 52 پست

با یکی وارد رابطه شدم حس میکنم زن داره؛ اومدم کات کنم گفت نه ندارم چطور ؛ بفهمم؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شناسنامه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چیشد که فک کردی زن داره

خوب سنش؛ بعدم گفت طلاق گرفتم؛ همون اول رابطه اما من همش حس میکنم دروغ میگه دوباره ازدواج کرده ؛ حتی عکس شناسنامه که طلاق گرفته فرستاد اما میگم نکنه دوتا شناسمه داره

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
شب ۱۰ شب زنگ بزن چند بار اگه جواب نداد پس زن داره

ببین شغلش؛ جوری شبا زود میخوابه؛ اما بعضی وقتا شده تا ۱۱ مثلا حرف زدیم 

بگو شبا بهت زنگ بزنه ببین میزنه

زده 

خوب سنش؛ بعدم گفت طلاق گرفتم؛ همون اول رابطه اما من همش حس میکنم دروغ میگه دوباره ازدواج کرده ؛ حتی ...

دو تا شناسنامه دیگه چیه...بنظرم الکی داری گیر میدی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه