2821
2789
عنوان

رابطه

824 بازدید | 52 پست

با یکی وارد رابطه شدم حس میکنم زن داره؛ اومدم کات کنم گفت نه ندارم چطور ؛ بفهمم؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیشد که فک کردی زن داره

خوب سنش؛ بعدم گفت طلاق گرفتم؛ همون اول رابطه اما من همش حس میکنم دروغ میگه دوباره ازدواج کرده ؛ حتی عکس شناسنامه که طلاق گرفته فرستاد اما میگم نکنه دوتا شناسمه داره

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
شب ۱۰ شب زنگ بزن چند بار اگه جواب نداد پس زن داره

ببین شغلش؛ جوری شبا زود میخوابه؛ اما بعضی وقتا شده تا ۱۱ مثلا حرف زدیم 

بگو شبا بهت زنگ بزنه ببین میزنه

زده 

خوب سنش؛ بعدم گفت طلاق گرفتم؛ همون اول رابطه اما من همش حس میکنم دروغ میگه دوباره ازدواج کرده ؛ حتی ...

دو تا شناسنامه دیگه چیه...بنظرم الکی داری گیر میدی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

تازه امدم سایت

khoshmrl | 15 دقیقه پیش

عمل بینی

mohi1369 | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792