2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 52 پست
ایشون چند سالشه ؟خودت چند سالته ؟اسی من با مطلقه ازدواج کردم البته چند ماه عقد بوده و جدا شده ولی خی ...

۲۴ اون ۳۵

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
چی

الکی حساس شدی شبا ساعت ۱۱بگو بیاتصویری بعدش مردطلاق داده بدرذت نمیخوره خودت محردی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شناسنامه شو نشون بده 

اونم عکس نه حضوری یا فیلم

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حتما یه چی هست شک کردی حواست باشه بیشتر تا کامل آشنا شی

چند ماه باهم هستیم؛ حس میکنم دارم وابسته میشم ؛ میگم هرچی هست الان بدونم کات کنم خیلی بهتره البته من تصمیم گرفتم دیگه کات کنم کامل 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
الکی حساس شدی شبا ساعت ۱۱بگو بیاتصویری بعدش مردطلاق داده بدرذت نمیخوره خودت محردی

کاش وارد رابطه نمی‌شدم 🤦شبا این ساعت خودم خوابم 

کاش وارد رابطه نمی‌شدم 🤦شبا این ساعت خودم خوابم

فال بگیررر ببین چی میگه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چیکار کنم واقعا موندم🤦همش با خودم میگم نکنه دوتا شناسنامه داره 

فال بگیررر ببین چی میگه

چ فالی