2777
2789
عنوان

سگ یا گربه

153 بازدید | 20 پست

سگ یا گربه ؟ می‌دونم همشون حیوانه و تفاوتی نداره کرم نریزین تو کامنتا اگه روزی حیون بیارین سگ میارین یا گربه ؟

تعداد رای : 16
نظرسنجی
گربهههه
7
43%
سگگگگ
4
25%
خواهر یا برادر دارم
5
31%

میشه یه صلوات بفرستید ؟🥲🫶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عاشق همه حیواناتم ولی اگه با شرایط الان بیارم گربه

سگ گربه جفتشون نگهداری وحشتناک سختی دارن باز گربه بهتره من حتی طوطی دارم پدرمو دراوزدن موقعی ک جیغ میزنن میخام بدمشون بره 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

سگ گربه جفتشون نگهداری وحشتناک سختی دارن باز گربه بهتره من حتی طوطی دارم پدرمو دراوزدن موقعی ک جیغ م ...

جیغم میزنن ؟😐 😅😂

یه زمانی یه مدت خونه یکی از دوستام زندگی میکردم تنها  سگ داشتن یکیش هاسکی بود به اندازه ایی این سگ اصن یه جوری بود من اوکی بودم باهاش ولی میترسیدم میدویدم اونم میدوید دنبالم فک میکرد بازیه  نمیدونم چرا یه نرس خیلی وحشتناکی از سگا دارم که هیچ‌ جوره بر طرف نمیشه تو خیابون داشتم راه میفرستم ۱۲ هم این ماه یه سگ اومد جلوم یه جیغ خیلی بلند زدم خودم خجالت کشیدم🤣😂 در نتیجه گربههه

تو اسمون دنبال ستاره نور ماه فقط به تو میکرد اشاره✨🌚

یه زمانی یه مدت خونه یکی از دوستام زندگی میکردم تنها سگ داشتن یکیش هاسکی بود به اندازه ایی این سگ ا ...

عمم سگ داره خیلی نازه 🥴 ولی حیف ۲۴ساعته دنبالم میدوعه 😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792