2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 67 پست
نه بابا اینا که بیخوده.بش بگو عروسی که کرد انشاءالله،یه مرغی خروسی گاوی گوسفندی بستگی به بودجه شون د ...

گوسفند گرفتن براش تا قربونی کنن

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه از شب زفاف نمیترسه از چیزایی که بهش دروغ گفتن میترسع که اگر بکارتتو از دست بده از خودمون بهترون(ا ...

خخخخ اگ اینجوریه همه زنابایددیونه شده باشن دیگ

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

کلا دختر ساده و سرگرم کننده ایه، اگه دختر دایی من بود الان کلی باهاش خوش می گذشت و می خندیدیم.من کلا فقط یه دخترخاله ساده لوح داشتم که بچگی هامون خیلی بهش می خندیدیم و دلشادمون میکرد که اون هم الان بلایی شده واسه خودش

یه لایه نیست هفت تاست😑😐

هفت تا چیه؟؟؟؟ این حرفا چیه عزیزم؟؟؟

این مسائل بسته به بدن خیلیا با هم فرق داره. همه یک جور نیستن. 

دختر دایی چند ساله رو دارین شوهر میدین که این افکار و  داره؟؟؟؟

از مابهترون؟؟؟؟؟؟ این زندگیشو شروع کنه هم قطعا دائما در حال ترسه. از هر صدایی از جاش میپره. 

من هشت سال ه عروسی کردم. هیچ وقت هم هیچی رعایت نکردم. واسه خودم خوشحال بودم، ماه اول اقدامم باردار شدم. اینا همش به بدن خودم و همسرم برمیگرده

از بس خانومای قدیمی بهش استرس وارد کردن داره گریع میکنه 😑  صد بار بهش گفتم همش چرت و پرته حال ...

گلم میگن سرد نخور ک بچه اول پسربسه ولی همش چرته

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

منم شنیدم چیز ای طبع سرد نخورن ولی بقیه چیزا رو نه فقط برا زاییده تا یه هفته میگن تنها نباشه بازم نه تایید میکنم ونه تکذیب فقط شنیدم حالا برا چیزای گرم خوردن که کلا بهتره مغز گردو دارچین روغن گوسفند فندوق پسته اینا بخوره

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
يكم ديگه به سوالاتت ادامه بدي خيلي عذر ميخوام اما به جنسيتت شك ميكنم

واااا😯

چه ربطی داشت این حرف شما

19 سالشه هیچی حالیش نیست چون یه خانواده کاملا مذهبی و محجبه هستن و کلی خانوادش کنترلش کردن واسع همین به مشکل برخورده 

بعد الان داری به جنسیت من شک میکنی

راهنمایی هم تا جایی که میدونستم بهش کردم اما نمیتونم اطلاعات الکی بدم گناه داره به من شب داری تو تاپیکم نیا لطفا😏

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈
واااا😯 چه ربطی داشت این حرف شما 19 سالشه هیچی حالیش نیست چون یه خانواده کاملا مذهبی و محجبه هستن ...

عزیزم بگو بعد از جلسه عروسیشون که رفتن به خونه آیندشون.وقتی مهمونا رفتن از خونشون دو تاشون برن حمام و غسل کنن.دو رکعت نماز شب زفاف بخونن بعدم آیه الکرسی بخونن.شروع کنن به نزدیکی و بردن پرده بکارت.من که اینجور کردم

خدایا هزار مرتبه شکرت
چله یعنی چه مشکلی پیش میاد من واسه عقدم هیچ چیر به خودم وصل نکردم با دوستمم که فردا شبش عقد شد کلیی ...

والا این چیزیه که قدیم میگفتن مامان بزرگمم وادارم کرد انجام بدمش😐

همین که میگن چله میفته بچه دار نمیشه طرف میرن چله شو میبرن

هعی روزگار پشمالو ؛)