2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 67 پست

تورو خدا بهش بگو فكرشو درگير اين چيزاى الكى نكنه اونم كه بهش گفته سردى نخوره براى اينكه شب اول اذيت نشو پسسسسسر بزاد خواهر🤣

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بس خانومای قدیمی بهش استرس وارد کردن داره گریع میکنه 😑  صد بار بهش گفتم همش چرت و پرته حال ...

عزیزم قدیمیا خیلی حرفاشون درست وروحساب کتاب بوده بعدازنزدیکی رحم سرده براهمین براعروس کاچی میبرن..که جوندارباشه و سرحال .سردی عامل افسردگیه عامل نازایی وناباروریه درضمین این روحیه عروس خانم جای سواله مگه دخترجهارده سالست انقدرمیترسه یه هفته بعد عروسی همه چی بخوره قبل اونم بخوره ولی کم بیشترکاچی وخرما وگرمی بخوره دیگه این گریه زاری نداره که ..لطفا از نوشته من اسکرین بگیر نشونش بده 

خب میدونی چون طبع این غذاها سرده گفته نخوره بهتره چیزای گرم بخوره تا شب عروسی انرژی داشته باشه 

در واقع یه جورایی درست گفته چون خوردن چیزهای سرد مغز رو سرد میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

استارتر😐

نظرات بعضی کاربرها 😐

قرن 21 😐

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
یه سوال دیگه خانومااا چه چیزایی رو هنگام رابطه باید رعایت کنن یا قبل و بعدش چیکار کنن؟؟

بهش بگو حتتتما ژل لوبریکانت بخرن بزنن تا دردش کمتر بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ژل لوبریکانت خیلییی کمکش میکنه

نه از شب زفاف نمیترسه از چیزایی که بهش دروغ گفتن میترسع که اگر بکارتتو از دست بده از خودمون بهترون(ا ...

وا خب الان باید همه دیوونه باشیم😐