2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 67 پست

عزیزم غداهای سرد رو حتما باید با مصلح خورد.چون هم بدن دچار کسالت و رخوت میشه و هم ضعیف میشه بدن و هم میگن سردی هوش رو کم میکنه.هر وقت غذای سرد خورد یه ارده خرمایی.چایی نباتی چیزی بخوره.بعدم میگن اگه بدن مادر گرم باشه و گرمی بخوره بچه باهوش میشه.که البته گرمی بچه رو پسر میکنه بیشتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی میتونه بخور اما قدیما معتقد بود دختری که تازه عقد کرده نباید تنها باشه یه سنجاقم به لباسش باش ...

چله یعنی چه مشکلی پیش میاد

من واسه عقدم هیچ چیر به خودم وصل نکردم با دوستمم که فردا شبش عقد شد کلییییی تعریف کردم و همشم کنار هم بودیم😐

اخر چه کند با دل من علم پزشکی!وقتی به دیدار تو بسته ضربانم💋🙈

اینکه بیرون نره هم،شاید دلیل اصلیش اینه که چون بدن ضعیف میشه ممکنه بدنش سرما بخوره.استراحت براش بهتر باشه و دمای خونه.شایدم به این دلیله که قدیما همون شب اول عروسی ممکن بوده حامله هم بشن،واسه همین بدنشون حساس بوده

قدیمیا که میگن چیزای سرد نخورید برا یه هفته بعد از شب عروسیه.یعنی از شب عروسی تا هفت روز بعدش چیزای سرد و ترشی و ماست و مرغ نخوره که رحمش گرم باشه.منم نخوردم تا هفت روز بعد از عروسیم

خدایا هزار مرتبه شکرت
وای بعضیاچقدلوسن یعنی از بکامیترسه؟

نه از شب زفاف نمیترسه از چیزایی که بهش دروغ گفتن میترسع که اگر بکارتتو از دست بده از خودمون بهترون(اجنه) اذییتت میکنن و دیوونه میشی و این چرت و پرت ها

خانمها من واقعا از همه كسايي كه تاييد ميكنن تعجب ميكنم 

بكارت فقط يك لايه هست و يك رگ همين و همين 

از بين رفتنش باعث تحول خاصي در بدنتون نخواهد شد

اگرم قديما اينارو ميگفتن به خاطر اين بود كه قديما عروسا از همون شب اول به بارداري اقدام ميكردن و براي اينكه به بارداريشون كمك بشه ميگفتن چيزاي گرم بخور

اخه اين حرفا كه چون بكارتش رفته نبايد فلان چيزو بخوره از كجا درمياريد

از بس خانومای قدیمی بهش استرس وارد کردن داره گریع میکنه 😑  صد بار بهش گفتم همش چرت و پرته حال ...

اون بخاطر شب زفاف بهش میگن...چون بکارت از بین میره و رحم سرده باید غذاهایی با طبع گرم بخوره...ک خدایی نکرده باعث عفونت رحمی و نازایی نشه

با تو هرثانیه عاشقانس براممممم😘😘😘😘😍😍
خانمها من واقعا از همه كسايي كه تاييد ميكنن تعجب ميكنم  بكارت فقط يك لايه هست و يك رگ همين و ه ...

یه لایه نیست هفت تاست😑😐

نه از شب زفاف نمیترسه از چیزایی که بهش دروغ گفتن میترسع که اگر بکارتتو از دست بده از خودمون بهترون(ا ...

نه بابا اینا که بیخوده.بش بگو عروسی که کرد انشاءالله،یه مرغی خروسی گاوی گوسفندی بستگی به بودجه شون داره قربونی کنن برای سلامتی خودشون.انشاءااله که عروسیشون به خوشی انجام بشه و خوشبخت بشن