2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست
صبح انقد حالم بد شد اشکام همینجور میومد تحمل کردم 💔😭کاش همون موقع میرفتم اللان انقد قلبم داره تند ...

کدوم دکتر میری مبی؟؟

دکترای قلب مشهد انگشت شمار خوبن ها 

جا هر دکتری نرو

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بچ من تو مطبم دعا کنید برام😭❤️انشاالله ب حق علی خوب بشم خدا بغض داره گلومو خفه میکنه

خوب میشی دیوونه خبرای خوب بیاز

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

کدوم دکتر میری مبی؟؟دکترای قلب مشهد انگشت شمار خوبن ها جا هر دکتری نرو

چری ۱۵ تمن خرج کردیم دیگ پول نداریم حقیقتش اینم گاو معروفه مثلا دیگ داداشم چقد پول داده ..

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

برو بچ من تو مطبم دعا کنید برام😭❤️انشاالله ب حق علی خوب بشم خدا بغض داره گلومو خفه میکنه

الهی بمیرم انقدر تو ناراحتی 

بخدا هیچی نیست همش فکر و خیال میکنی

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

عییی چه بد🤣🤣 خودم میگم ملکه۴۵۵ کاربر نی نی سایتی در بعضی تاپیک ها تبادل نظر کرده و از شوهر و بچها ...

تو رو قران اینو نوشته ،🙊🙊🙊😱😱😱😱😳😳😳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙊🙊🤣🤦🤦🤦🤦

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

چری ۱۵ تمن خرج کردیم دیگ پول نداریم حقیقتش اینم گاو معروفه مثلا دیگ داداشم چقد پول داده ..

اخه کلا یه یا دوتا دکتر قلب خوب مشهد هستن

همونا هم عن سرشون نمیشع

چند وقت پیش یکی از اقوامم رو همونا گفتن هیچ راهی نداره رگ های قلبشون 

دکتر تهران باز کرد

همشون اینجا اسکلا

فقط دکتر زیبایی مشهد داره همین بقیه گاون

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️