2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست
😭😭😭😭💔 خانومه اومده نوار مغزش سالمه همینجوری نشسته با استرس میگه تو چته گفتم تشنج کردم بعد میگه ...

فدای تو بشم تو فقط و فقط داری دوران پرتنش و استرسی رو پشت سر میگذرونی همین 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لامصب هوا خیلی سرررد شده🥶🥶🤣🤣🤣

پس پیکنیکی هم بزار😂😂😔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اینجا یا پی وی ؟؟؟کجا سوز میاد و سرده؟؟؟

پی وی سوراخه باد میاد😂😂😔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فدای تو بشم تو فقط و فقط داری دوران پرتنش و استرسی رو پشت سر میگذرونی همین

صبح انقد حالم بد شد اشکام همینجور میومد تحمل کردم 💔😭کاش همون موقع میرفتم اللان انقد قلبم داره تند میزنه 💔 منشی بهن گف تو هفته پیش اومدی چرا هی میای 💔 قلبم شکست

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

در رو باز میزاره فکر کنم برا همین پتو لازم میشه اونم پتو دو نفره

😂😂😂اقا مغز من خرابه 

صبح انقد حالم بد شد اشکام همینجور میومد تحمل کردم 💔😭کاش همون موقع میرفتم اللان انقد قلبم داره تند ...

عزیز دلم خوب میشی چیزی نیست به خودت استرس نده

هوای همو داشته باشیم