2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9021 بازدید | 1327 پست
😭😭😭😭💔 خانومه اومده نوار مغزش سالمه همینجوری نشسته با استرس میگه تو چته گفتم تشنج کردم بعد میگه ...

فدای تو بشم تو فقط و فقط داری دوران پرتنش و استرسی رو پشت سر میگذرونی همین 

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لامصب هوا خیلی سرررد شده🥶🥶🤣🤣🤣

پس پیکنیکی هم بزار😂😂😔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

لامصب هوا خیلی سرررد شده🥶🥶🤣🤣🤣

اینجا یا پی وی ؟؟؟

کجا سوز میاد و سرده؟؟؟ 

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اینجا یا پی وی ؟؟؟کجا سوز میاد و سرده؟؟؟

پی وی سوراخه باد میاد😂😂😔

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فدای تو بشم تو فقط و فقط داری دوران پرتنش و استرسی رو پشت سر میگذرونی همین

صبح انقد حالم بد شد اشکام همینجور میومد تحمل کردم 💔😭کاش همون موقع میرفتم اللان انقد قلبم داره تند میزنه 💔 منشی بهن گف تو هفته پیش اومدی چرا هی میای 💔 قلبم شکست

پی وی سوراخه باد میاد😂😂😔

در رو باز میزاره فکر کنم برا همین پتو لازم میشه اونم پتو دو نفره

در رو باز میزاره فکر کنم برا همین پتو لازم میشه اونم پتو دو نفره

😂😂😂اقا مغز من خرابه 

صبح انقد حالم بد شد اشکام همینجور میومد تحمل کردم 💔😭کاش همون موقع میرفتم اللان انقد قلبم داره تند ...

عزیز دلم خوب میشی چیزی نیست به خودت استرس نده

قهـــوه تلخ یکی باش نه چای شیـــرین همه!🤝🏻🚷