2777
2789
عنوان

دورهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 1327 پست
تشنج کردی😳 کی؟

کجای کاری ..😑😶 آذر تشنج کردم با اون اک تاپیک زدم فک کنم غش کردم زبونمو گاز گرفته بودم خون میومد ازش .. بعو همون دکتر دارو اشتباه داد تپش قلب گرفتم تا الان

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

اخه کلا یه یا دوتا دکتر قلب خوب مشهد هستنهمونا هم عن سرشون نمیشعچند وقت پیش یکی از اقوامم رو همونا گ ...

بهش میگم بیاد تهران نمیاد 

هرچقدرم معروف باشن تو شهرستان به تهران نمیرسه 

اصلا قول میدم جلسه اول ببینتش خوب میشه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بچ من تو مطبم دعا کنید برام😭❤️انشاالله ب حق علی خوب بشم خدا بغض داره گلومو خفه میکنه

دختر تو هیچیت نیست ممطمعن باش از بس به خودت تلقین کردی مریضی اینطوری شدی همش اینا از استرس 

چشمم تا آخرین روزی که زنده باشم دنبالته 💔🖤  https://daigo.ir/secret/9647343337

بهش میگم بیاد تهران نمیاد هرچقدرم معروف باشن تو شهرستان به تهران نمیرسه اصلا قول میدم جلسه اول ببینت ...

درسته 

اما

خوب احتمالا شرایطش رو نداره 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اخه کلا یه یا دوتا دکتر قلب خوب مشهد هستنهمونا هم عن سرشون نمیشعچند وقت پیش یکی از اقوامم رو همونا گ ...

چیکار کنم چری ب مامانم بگم پاشیم بریم تهران میگه پول نداریم چی بگم بهش مهندسم بهش گفتم کلی اون خرج کرد الان روم نمیشه باز بگم بهش ..

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

و جارو ی خود را تا آخر هفته به ترنج قرض داده استواحتمالا تا اواخر هفته از بی جارویی بهاین👇 تبدیل شو ...

اووووه دیووووب این جارو ب خدا اخر هوش مصنوعی میگ از فلان چیز ب عنوان جارو یاد میکنن خخخ

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

کجای کاری ..😑😶 آذر تشنج کردم با اون اک تاپیک زدم فک کنم غش کردم زبونمو گاز گرفته بودم خون میومد از ...

نمیدونستم تشنج کردی ...چه دکتر خری بوده 

همون دارو ها پس به این حال انداختت بابا تو خوبی دکتر نرو بجاش استرست کم کن یه معاونتون تا در خونتون میخاست بیاد همرو نمو......

اووووه دیووووب این جارو ب خدا اخر هوش مصنوعی میگ از فلان چیز ب عنوان جارو یاد میکنن خخخ

اخر تو گوگل می نویسند فردی در نی نی سایت به رابطه..... جارو میگفت و مظنون حرف هایش نامشخص است. 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچها ارغوان میخواد با ارسلان قایم باشک کنه میره چشم میذاره ک ارسلان قایم بشه میخواد بشماره براش میگ ده بیس سی پنجاه هفتاد پشتاد خخخخ اییینقد خوشگل میگ پشتاد 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

بچها ارغوان میخواد با ارسلان قایم باشک کنه میره چشم میذاره ک ارسلان قایم بشه میخواد بشماره براش میگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 این ارغوان خیلی با نمک میحرفه

ای وای 

خاک تو سرم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️