حجی منم میگم جانا❤بگو من و سارا ۲ رای به بقیه جلویم پس میشه جانا
واااای هورااااا😍🥰💃💃💃💃💃💃💃 تصویب شد🥰🥰😘 بر طبل شادانه بکوب....🥁🥁🥁🥁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مثلا یه خراب کاری بکنه بهش بگس تو کردس به نمیدونمممممنه جان من جارو نده بهممن به ون خشک و دمپایی کنه ...
واااای ننه من غش😁😁😁😁😁
حله آقا 🩴🩴🩴🩴
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اقاااااا دیوو..ث ...اااا سر جارو من معامله نکنید دیگ اون نممیشه روش قیمت گذاش
عرررررر 😁😂🤣 صاحبش اومد 🏃🏃🏃🏃
اررره خب لعنتی عتیقه است دیگه، قیمتیه🧞♀️🧞♀️🧞♀️🧞♀️
🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید. خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
سلام عه نفس با من بودی 😍🤩😍😊☺😁😂🤣🤣🤣 خوبم فدات بخوبیت خوشکلم 😘😘😘😘
🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید. خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....