منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جارو ملکه دستم امانت تا اخرهفته نظرت چیه اونو بهت بفروشم🤣🚶♀️🚶♀️
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام عزیزم شما خوبی؟ کم پیدائی... ممنونم مرسی دخمل هم خوبه، فردا قراره برم غربالگری دوم.... ببینم وروجک حالش چطوره🫠🫠
آره قیافه میگیرم چند وقته کم میام 😂 خداروشکر خوبین ... به سلامتی باشه حتما حالش خوبه مادرش داره نها ...
دیگه چه کنم دیر مامان شدم ذوق مرگم😁 هم خودم هم همسرم... مامانم میخنده بهمون میگه بچه ندیده ها🥺😬😂
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣 شغل جدید مبارک 😁جارو ملکه دستم امانت تا اخرهفته نظرت چیه اونو بهت بفروشم🤣🚶♀️🚶 ...
مثلا یه خراب کاری بکنه بهش بگس تو کردس به نمیدونممممم
نه جان من جارو نده بهم
من به ون خشک و دمپایی کنه راضیم خدارو هم شکر میکنم
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
میدونمم ولی لحن قشنگگگ🤣🤣🤣ی تنه یا طرفو میشوره یا براری حرف میزنه حد وسط نیست🤣🤣🤣
😂😂😂😂صفر و صدی هست کارای من