2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست
کار اشتباه ک نکردی وابستگی همیشه پیش میاد ادم باید پخته بشه بعد پارتنر انتخاب کنه

نه من اصلا دنبال پارتنر پیدا کردن نبودم. بنظرم آدم زمانی که تکلیفش تو زندگیش با خودش مشخص نیس نباید کسی رو وارد زندگیش کنه حالا یا دختر باشه یا پسر . گفتم اون طرف هم اتفاقی بود اونم در حد رفاقت که صلاح دونستم ادامه ندم چون کار درستی نیس زیادی داشتیم صمیمی میشدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما اینجا کاربران گفتن آروم آروم وابستگیشو از بین ببرد گیج شدم ...کاش بتونم یهو بگم

بذار ی چیزی برات بگم فکر کن قضیه برعکسه و اون دوستت بهت بی محلی میکنه تا خودت خسته بشی 

تموم اون مدت با خودت فکر میکنی مگه چی کم داری مگه چه کار اشتباهی کردی یا چی کار کنی که توجهش برگرده 

بعدشم وقتی تموم شه تا مدت ها حس ناکافی بودن بهت دست میده . برای اونم همینجوریه 

اگه میخوای باهاش به هم بزنی اول خوب فکر کن بعدم برو رو راست بهش بگو حداقل منتظر و بلاتکلیف نمونه 

اون چند سالشه؟

۱ سال و نیم....اگه وابسته نیستی آرهاون‌چند سالشه؟

ن ۱ ماه و نیم نوشتم وابسته ام ولی نمی‌خوام بیچاره رو بیشتر از این وابسته کنم،چون میدونم تهش قرار نیس چیزی بشه

تو برات مثل داداشه ، اون چی ؟

اونم همینو میگه،کلا پسر خوبیه بهش اعتماد دارم 

ولی میدونم تهش قرار نیس چیزی بشه پس نمی‌خوام هم خودمو هم اونو وابسته کنم اما میترسم ک بهش بگم الان

خودت نظرت چیه میخوای بمونی؟ اگه پسر خوبیه و دوست داره یکم بیشتر فکر کن چون اینجور پسری کم پیدا میشه. ...

ن به عنوان رفیقمه اونطوری نمی‌خوام بهش فکر کنم چون سن هامون کمه...

ببین منم تلگرامه اولش راجب درس بود بعد صمیمی شد. صمیمی اونم به عنوان رفیق عادی؟تمومش کن مثل من. من ت ...

اخه ما ک همو نمیشناسیم 

اون تهرانه من یه استان دیگه 

بعد طرف اصن معمولی نیس خانوادش 

تاجر طلا هستن و میلیون ها دلار درامد دارن(مدرک برام فرستاده)

چرا اصن باید بیاد سمت من😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اونم همینو میگه،کلا پسر خوبیه بهش اعتماد دارم ولی میدونم تهش قرار نیس چیزی بشه پس نمی‌خوام هم خودمو ...

نه اگه فاز جفتتون برادر و خواهر یه ،برید صیغه برادر خواهری بخونید و قضیه رو تموم کنید ، اتفاقاً خیلی هم خوب میشه تو مشکلات و گرفتاری بهم مشاوره میدید و کمکه هم هستید

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

از ۱۳سالگی رابطه داشتی😑😑😑داداشی دیگه چه صیغه‌ایه. ببین اون نامحرمه هر یه کلمه غیرضرور با نامحرم ا ...

بابا منظورم ۱ ماه و نیمه چرا همتون سالم در نظر میگیرین😐

بعدم میدونم لازم نبود بگین الان نمیدوم چطور تموم کنم طرف ک وابستس اذیت نشه

وگرنه خودمم میدونم اشتباه کردم

نه اگه فاز جفتتون برادر و خواهر یه ،برید صیغه برادر خواهری بخونید و قضیه رو تموم کنید ، اتفاقاً خیلی ...

😐💔خیلی نمکین

من الان حالم بده مسخره بازی تون گرفته

میگم از حدودا ۱ ماه و نیم قبل😐۱۶ سالمه ...هستم ولی من مهم نیستم

اها ۱ و نیم ب ماه ؟! 

اوکی 

در هر حال همینکه خودتون میدونی و نمیخوای ادامه بدی کم کم کمرنگ کن بگو درس دارم یا مثلا نمیتونم شلوغ بود کار دارم مامانم وووو تایم زیادی نیست میتونین حتما چون در حد دوستی بود و عادت بیشتر .