2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست
😐💔خیلی نمکینمن الان حالم بده مسخره بازی تون گرفته

اتفاقاً جدی گفتم ، چون لنگه این مورد برای یکی از دوستان پیش اومده بود (البته باهاشون رفت و آمد خانوادگی داشت) رفتن صیغه خواهر برادری خوندن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

بخاطر تستسترون :) کلا پسرا به مسائل جنسی بیشتر فکر میکنن دست خود ادمم نیس همش بخاطر هرمونشونه

نه اخه من پسرخالم اصلا اینجوری نیس

نمیشه برا همه یه نسخه پیچید

هورمون تو بدن هر دو جنس هست ولی کنترلشم با خود آدمه 

حیوانات فقط شهوت دارن عقل ندارن ولی انسان عقلو در کنار هورمونا داره 

الان شما دوس داری یکی به دید بد به مادر یا خواهرتون نگاه کنه؟پس خودتونم نباید به دخترا اینجوری نگاه کنید

ازدواج هم که کلا فرق داره 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ۱ ماه و نیم نوشتم وابسته ام ولی نمی‌خوام بیچاره رو بیشتر از این وابسته کنم،چون میدونم تهش قرار نیس ...

یک ماه و نیم😂فک کردم ۱ سال و نیم دلم برات سوخت.

تموم کن بابا اونم اذیت نمیشه. پسرا به کتفشون هم نیس باور کن😂تو هم یادت میره چون زمانش کم بوده

نه اخه من پسرخالم اصلا اینجوری نیسنمیشه برا همه یه نسخه پیچیدهورمون تو بدن هر دو جنس هست ولی کنترلشم ...

اول این که ادما هم جز همون دسته حیواناتن  به اشتباه فکر میکنید بقیه جانداران فکرو عقل ندارن 

هرمون مردانه از زنانه خیلی قوی تره  پزشکی هم اثبات شده که مردا زیاد به این چیزا فکر میکنن و طبیعی هم هس یه جایی هم خوندم میگف تو روانشانسی یه اصطلاح دارن پسرا مثل گرگ صبورن 

شرایش پیش بیاد بلخره یه روز بهت میگه

هیچ خبری نیست ...😉
برای سرگرمی ، حرف زدن

اره خب برای پیام دادن

پیامم که در چارچوب باشه مشکلی نداره

من خودم مذهبیم و حد و حدود خودمو میدونم 

شما همین دوست که میگید مگه همدیگرو نمیشناسید و همدیگرو تاحالا ندیده بودید؟ احتمالا تلفنی هم صحبت میکردید؟

خب کاملا کار درستی کردین که تموم کردین  منم برلی کنکور امسال گوشیمو خاموش میکنم پیامم قطع میشه 

تشکر از راهنماییتون

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اره خب برای پیام دادنپیامم که در چارچوب باشه مشکلی ندارهمن خودم مذهبیم و حد و حدود خودمو میدونم شما ...

نه اصلا تلفنی حرف نزدم وقت اینکارا رو ندارم

اره برای کنکور که خیلی ریسکه اینکار

حتما باهاش کات کن

نه اخه من پسرخالم اصلا اینجوری نیسنمیشه برا همه یه نسخه پیچیدهورمون تو بدن هر دو جنس هست ولی کنترلشم ...

عقل میگه برای اینکه بتونی کنترل کنی ازش دوری کن. حتی پسرخاله 

حتی برای داداشت هم باید حدود داشته باشی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

اول این که ادما هم جز همون دسته حیواناتن به اشتباه فکر میکنید بقیه جانداران فکرو عقل ندارن هرمون مر ...

ادما جز حیواناتن؟؟؟😐😐😐

از شیخ ما چه عجب پرید هوا و گفت یه وجب

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

عقل میگه برای اینکه بتونی کنترل کنی ازش دوری کن. حتی پسرخاله حتی برای داداشت هم باید حدود داشته باشی

ببین خب شما نمیدونید ما چطوری هستیم 

من از همون یه سالگی باهاش بزرگ شدم شب و روزو باهم بودیم بیشتر وقتا خونمون بودن الانم به چشم خواهر برادر به هم نگاه میکنیم من حد و حدودمو میدونم بعد از سن تکلیف حجابمو حتی رعایت کردم ولی مثل قبل صمیمی هستیم

تو خانواده ما چشم داشتن به دختر عیبه و همدیگرو عین خواهر برادر میبینیم

حالا من منظورتونو از حدود نفهمیدم