2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست
نه اصلا تلفنی حرف نزدم وقت اینکارا رو ندارماره برای کنکور که خیلی ریسکه اینکارحتما باهاش کات کن

واقعا احسنت منم در حد همین درس و احوال پرسی نگه میدارم سال کنکورم دیگه گوشی خاموش 

مثلا دیشب گفت امتحان زیست داره ازش سوال بپرسم منم پرسیدم بعد جواب درستشونم بهش گفتم در این حده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

اول این که ادما هم جز همون دسته حیواناتن به اشتباه فکر میکنید بقیه جانداران فکرو عقل ندارن هرمون مر ...

اگه شما خودتو حیوون میبینی دیگه اونش با خودتونه 

آدمای مریض زیادی دیدم که نتونستن خودشونو کنترل کنن و برای هر دختری مزاحمت ایجاد کردن

بیشتر دخترای اطرافمم نتونستن گرایششونو کنترل کنن و رل دارن ولی این دلیل نمیشه چون گرایش هست باید بری گناه کنی 

من هیچوقت خودمو تو این فضای گناه الود نمیندازم شما با هورمونت برو جلو 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خب شما نمیدونید ما چطوری هستیم من از همون یه سالگی باهاش بزرگ شدم شب و روزو باهم بودیم بیشتر وق ...

منظور من همی رعایت محرم نامحرمیه

منم با پسرعموم بزرگ شدم وقتی به تکلیف رسیدم همیشه جلوش باحجاب بودم دیگه هم دستمون به هم نخورده ولی خب با هم حرف میزنیم بگو بخند میکنیم درددل میکنیم. حتی زنش منو به چشم خواهر میبینه بهم میگه ابجی

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

منظور من همی رعایت محرم نامحرمیهمنم با پسرعموم بزرگ شدم وقتی به تکلیف رسیدم همیشه جلوش باحجاب بودم د ...

اره ماهم دقیقا در همین حد حرف زدن و بگو بخند و درد دل 

من باحجابم حتی بهم دست نمیدیم

اگه شما خودتو حیوون میبینی دیگه اونش با خودتونه آدمای مریض زیادی دیدم که نتونستن خودشونو کنترل کنن و ...

مشکل این که ادم های مذهبی منطق ندارن 

و انقدر غرور دارن که فکل میکنن کل هستی و دنیا و کیهان فقط و فقط برای انسان ساخته شده هیچ درکی هم از طبیعت ندارین تمامی مخلوقات هستی هوشمندی دارن قوانین و سبک زندکی خودشون دارن  چی بگم ادمای مذهبی قانع نمیشن

هیچ خبری نیست ...😉
مشکل این که ادم های مذهبی منطق ندارن و انقدر غرور دارن که فکل میکنن کل هستی و دنیا و کیهان فقط و فقط ...

من اونقدرام مذهبی نیستم فقط با عقلم فکر میکنم 

شما میگی دختر و پسر باید باهم باشن؟

پس تکلیف اونهمه دختر که بی ابرو شده یا شکست خورده و روحی روانی داغون شدن یا حتی اون بچهای نامشروع چی میشه؟ فکر میکنی تو جامعه ما ازین چیزا کمه؟ یسوال از خود شما بپرسم بعدا برای ازدواج میری سراغ دختری که با بقیه بوده یا یه دختر پاک؟

اصن من کی باشم که بخوام قانع بشم فقط خودتونو لطفا گول نزنید 

مشکل این که ادم های مذهبی منطق ندارن و انقدر غرور دارن که فکل میکنن کل هستی و دنیا و کیهان فقط و فقط ...

جهانم فقط برای انسان خلق نشده من خودم واقعا حیواناتو دوس دارم و براشون ارزش قائلم 

ولی مشخصه اشرف مخلوقات از بقیه حیوانات متفاوته و انتظارات بالاتری از حیوونا ازش میره 

من اونقدرام مذهبی نیستم فقط با عقلم فکر میکنم شما میگی دختر و پسر باید باهم باشن؟پس تکلیف اونهمه دخت ...

طرز تفکر شما خیلی قدیمی شده دوره زمونه داره به سرعت تغییر میکنه 

ارزش ها عوض میشن یه زمانی حتی دختری مانتویی میشد هم بهش میگفتن خرابه من خوب یادمه اون دروان رو 

از خود من پرسیدی کسی که به خانوادمم معرفیش کردم برای ازدواج باکره نبود هیچ مشکلی هم با این قضیه نداشتم 

نه خودم دوستامم  حتی چنین مشکلی ندارن 

هنوزم مثل شما هستن بعضیا که براشون خیلی عجیب غریب باشه  ولی دنیا داره عوض میشه الان هم زن برا خودش جایگاه داره 

دلیل نمیشه چون  قبلا رابطه داشته از زندگی و عشق و همه چی محروم بشه. حالا پسرا که رابطه داشتن از چی محروم شدن ؟

هیچ خبری نیست ...😉
جهانم فقط برای انسان خلق نشده من خودم واقعا حیواناتو دوس دارم و براشون ارزش قائلم ولی مشخصه اشرف مخل ...

همین کلمه اشرف مخلوقاااات اشتباهه چه برتری دلریم ؟ همین علمی که ما امروز داریم از خود طبیعت یاد گرفتیم  هنوز که هنوز خیلی کارایی که حیوانات میتونن انجام بدن ما نمیتونم 

حیوانات هم هوش مخصوص خودشون دارن ارتباط های خودشون دارن 

مثلا یک فیل اگه بچه خودشو از دست بده عزاداری میکنه فیل مادر بقیه اعضای گروهش باهاش همدردی میکنن 

ما توی یک اکوسبستم هستیم چیزی به اسم اشرف مخلوقات وجود  نداره فقط توی چرخه طبیعت هستیم  

هیچ خبری نیست ...😉
طرز تفکر شما خیلی قدیمی شده دوره زمونه داره به سرعت تغییر میکنه ارزش ها عوض میشن یه زمانی حتی دختری ...

واقعا دیگه نمیخوام این بحثو ادامه بدم شما راه خودتو برو منم راه خودم 

همه هم مثل شما فکر نمیکنن

خوشبخت بشید