2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست

طرفو میشناسی ؟

منظورم اینه که همدیگرو دیدین یا هم شهری هستین؟

اخه من با یکی تو تلگرام دوستم البته در حد درس صحبت میکنیم هم استانی نیستیم همدیگرم نمیشناسیم میگم نکنه ته اینم بد بشه واسه من

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفیق معمولی باا جنس مخالف وجود نداره

من و پسرخالم از همون بچگی باهم بزرگ شدیم الانم مثل خواهر برادریم چجوری وجود نداره؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

آها که اینطور. من خودمم یه مدت کوتاه درگیر این چیزا شدم‌. بعنوان یه پسر بنظرم رفاقت بین پسر و دختر ج ...

منم از اول بااین حرف موافق بودم دخترو پسر نمیتونن دوست باشن. ولی اون مخالف بود. منم رودروایسی موندم ولی زیاد اهمیت نمیدادم. چون میدونستم اهمیت بدم خودم وابسته میشم. اونم که اصلا انگار نه انگار. همه رو رفیق میبینه. وابسته میشدم انوقت گردن میگرفت؟نه.

منم که بچه نیستم میفهمم اینچیزا رو.

اسی سنش کمه دوره حساسیه. امیدوارم تموم کنه این قضیه رو

پسرخاله میگی خودتم میگی باهاش بزرگ شدی نزدیکت بوده ن یکی پیدا بشه غریبه سخته واقعا در هرحال

اره راس میگی غریبه فرق داره

من و پسرخالم از همون بچگی باهم بزرگ شدیم الانم مثل خواهر برادریم چجوری وجود نداره؟

دخترخاله پسرخاله فرق داره

من پسرخاله هام از بچگی بزرگ شدم مثل داداشم هستن

تو بعد ۲۰ سال یه غریبه رو میبینی چجوری با پسر خالت مقایسش میکنی. بعد دوستی با پسر حد ومرزی داره. هفته ای یه بار در حد سلام و علیک یا اگه کار داشتی. نه صمبمی که کل اتفاقات زندگیتو بیای بهش بگی

دخترخاله پسرخاله فرق دارهمن پسرخاله هام از بچگی بزرگ شدم مثل داداشم هستنتو بعد ۲۰ سال یه غریبه رو می ...

اره غریبه رو قبول دارم نمیشه واقعا 

منم از اول بااین حرف موافق بودم دخترو پسر نمیتونن دوست باشن. ولی اون مخالف بود. منم رودروایسی موندم ...

امیدوارم بهترین اتفاق ها واسمون بیوفته و حسرتی نباشه البته خب حسرت خوردنم درست نیست

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

بخاطر تستسترون :) کلا پسرا به مسائل جنسی بیشتر فکر میکنن 

دست خود ادمم نیس همش بخاطر هرمونشونه 

هیچ خبری نیست ...😉
طرفو میشناسی ؟منظورم اینه که همدیگرو دیدین یا هم شهری هستین؟اخه من با یکی تو تلگرام دوستم البته در ح ...

ببین منم تلگرامه اولش راجب درس بود بعد صمیمی شد. صمیمی اونم به عنوان رفیق عادی؟تمومش کن مثل من. من تجربه دارم عاقبت خوبی نداره.نمیخوام که بگم بیشتر میدونم اینچیزا رو ولی سنم بزرگتره ازت میدونم عاقبت نداره مخصوصا شماهایی که سنتون کمه. حالا طرف مقابل من خیلی خوب و مودب بود ولی باز مخالفم. تا الان بخاطر رودروایسی مونده بودم ولی گفتم بهش.

یعنی از ۱۴ سالگی باهاش بودی فقط داداش میخواستی؟ اون چند سالشه چطو اون وابسته و تو نه ؟! اونم کم سنه‌ ...

میگم از حدودا ۱ ماه و نیم قبل😐۱۶ سالمه ...هستم ولی من مهم نیستم 

می خوای تموم کنی باهاش ی دفعه تموم کن کم کردن تایم صحبت و بی توجهی روان طرفو بدتر خراب میکنه . تو در ...

اما اینجا کاربران گفتن آروم آروم وابستگیشو از بین ببرد گیج شدم ...کاش بتونم یهو بگم