2777
2789
عنوان

رفیق پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 86 پست

می خوای تموم کنی باهاش ی دفعه تموم کن 

کم کردن تایم صحبت و بی توجهی روان طرفو بدتر خراب میکنه . تو در هرصورت به خاطرش مسئولی ولی حداقل خوب تموم کن باهاش نذار قبلش کلی بلاتکلیفی بکشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با یه پسری برای اولین بار رفیق شدم

دوست عادی بودیم.پسر خوب و مودب و چشم پاکی بود. امروز بعد ۴ ماه دوستی گفتم نمیخوام دیگه دوست باشیم. میدونم دلش شکست ولی نمیدونم طرف هر چقدر هم خوب باشه حس خوبی از رفاقت با پسر نمیگیرم. چون عواقب داره وابستگی اینا میاره. ما هم دیگه صمیمی شده بودیم که اینکارو درست نمیدونستم.بعد من ۲۱ سالمه. فردا پس فردا بخوام وارد یه رابطه سالم و ازدواج با یه پسر بشم اینو چیکار میکردم. عواقب خوبی در انتظارم نبود

خودت نظرت چیه میخوای بمونی؟ 

اگه پسر خوبیه و دوست داره یکم بیشتر فکر کن چون اینجور پسری کم پیدا میشه.

بعدا حسرت نخوری که چرا تمومش کردم و فلان.

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

خودت نظرت چیه میخوای بمونی؟ اگه پسر خوبیه و دوست داره یکم بیشتر فکر کن چون اینجور پسری کم پیدا میشه. ...

با دوست داشتن نیس که. اینو به عنوان رفیق دوست داره. دنبال ازدواج نیستن که. من خودم امروز با طرف مقابلم کات کردم. هر چند پسر خیلی خوب بود ولی تکلیفش تو زندگی با خودش مشخص نیس و بچس. و از اول هم فقط و فقط به عنوان رفیق همدیگرو دیدیم

از ۱۳سالگی رابطه داشتی😑😑😑

داداشی دیگه چه صیغه‌ایه. ببین اون نامحرمه هر یه کلمه غیرضرور با نامحرم اتیش میشه تو زندگیت. این دنیا لطمه‌ش را نخوری اون دنیا حتما میخوری. 

خدا از اونی که این چیزا را نایس میکنه به خورد شما بچه‌ها میده نگذره

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

خودت نظرت چیه میخوای بمونی؟ اگه پسر خوبیه و دوست داره یکم بیشتر فکر کن چون اینجور پسری کم پیدا میشه. ...

ایشون فقط ۱۶سالشه. اگر الان ازدواج کنه میشه کودک همسری اگه هم بخواد تا ۲۲سالگیش صبر کنه که تو این ۶سال چه بلاها ممکنه سرش بیاد

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

با دوست داشتن نیس که. اینو به عنوان رفیق دوست داره. دنبال ازدواج نیستن که. من خودم امروز با طرف مقاب ...

آها که اینطور. من خودمم یه مدت کوتاه درگیر این چیزا شدم‌. بعنوان یه پسر بنظرم رفاقت بین پسر و دختر جور در نمیاد چون ذاتا پسر و دختر جذب و کشش به هم دارن و هیچوقت در حد رفیق نمیمونه

ایشون فقط ۱۶سالشه. اگر الان ازدواج کنه میشه کودک همسری اگه هم بخواد تا ۲۲سالگیش صبر کنه که تو این ۶س ...

اینکه آره درسته سنشون کمه ولی خب کلا منظورم این بود که پسر خوب این دوره زمونه خیلی کمه. قطعا ۱۶ سالگی هم سن خیلی کمی هست واس ازدواج