2777
2789

سلام با یه خلبان یه بار رفتم بیرون  خونش نیاورانه شخصیت جدی داره سر رابطه قبل ازدواج  من قبول نکردم و اونم گفت فعلا هدفم ازدواج نیست  ادامه ندادیم یساله داره میگذره هرزگاهی خیلییی دیر به دیر در حد سلام و احوالپرسی پیام میده همه میگن باید بلد باشی مخشو بزنی بیاد بگیرتت . علی الخصوص که تم مذهبی داره . حالا چطوری مخشو بزنم چی بگم چکار کنم ظاهری و رفتاری جطوری باشم یا هیچ کار نکنم 

ینی واقعا نفهمیدی علم و دانش و ثروت شعور و شخصیت نمیاره؟؟؟ ...

اون میره با کسی که دنبال رابطه باشه خیالت راحت...

مهماندارا مسافرا و هر شخص دیگه ای لازم باشه میره پیشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش زیاد به چشمش نیومدی اونی رو میگن مخ زدن که اشنا نیستن و میخوان اشنا بشن و جذب خودشون کنند ولی وقتی سلیقه کسی نیستی سخته بخوای خودتو تو قلبش جا بدی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

رابطه در چ حد میخواست مثلا

کسی که مذهبی هس و گناه رو قبول داره ‌ . دست دادن ساده هم گناه داره . این تز نی نی سایتی هاس ک میگن دس دادن یا بوس چیز خاصی نیس !!!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
کسی که مذهبی هس و گناه رو قبول داره ‌ . دست دادن ساده هم گناه داره . این تز نی نی سایتی هاس ک میگن د ...

اره پس آقا خلبان کنسله

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)