miminoo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 عنوان قبل عید از یه پیجی کیف و شال ست خریدم بیاید لطفا 130 بازدید | 18 پست یه هفته بعد برام ارسال کردن بعد چند روز پیش دوباره از پست بسته آوردن برام همون سفارش قبل عید رو مجدد فرستادن حالا هرچی پیام میدم زنگ میزنم اصلا جواب نمیدن من پول یه ست رو داده بودم الان شد دوتا میخوام بدمش ب مامانم 1404/01/26 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یواشکی_هسدم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 22398 پاداش الهیه من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10194 بالاخره که جواب میدن براشون پس بفرست .درست نیست استفاده کنی😶
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 17263 یا حتما شماره حسابی ازشون داری به همون شماره حساب هزینشو پرداخت کن
لیدی_ارغوانی عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 3073 فعلا همونجور نگه دار اول هردیبهشت میشنن حساب کتاب فروردینو بکنن میفهمن
miminoo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 پولشو بده بهشون چطوری بدم شماره کارت ندارم چون از سایت اونو ثبت کرذه بودم بعدشم مگه زوریه خب من اصلا اینو نمیخوام تازه مامانمم میگه تو خودت از این ست داری من دیگه نمیخوام میشیم مثل هم
miminoo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 یا حتما شماره حسابی ازشون داری به همون شماره حساب هزینشو پرداخت کن خب اخه من نمیخواستم اینو بخوام پستش کنم هم هزینه میوفته گردن خودم اونا چرا هواسشون نبوده من باید هزینه ی پست بدم الکی بعد اصلا آدرس ندارن ک فروش آنلاین بوده
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 5805 چطوری بدم شماره کارت ندارم چون از سایت اونو ثبت کرذه بودم بعدشم مگه زوریه خب من اصلا اینو نمیخوام تا ... پس بفرس هزینه پست رو هم بگو همونجا بگیرن از خودشون در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبهی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌
شانزدهمین_کاربری عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 17263 خب اخه من نمیخواستم اینو بخوام پستش کنم هم هزینه میوفته گردن خودم اونا چرا هواسشون نبوده من باید هزی ... حاضری ازش استفاده کنی و پول اونهارو ندی ولی خودت هزینه پست ندی؟😐خب عزیزم موقع عید شلوغ بوده حواسشون نبوده چون حواسشون نبوده باید ضرر کنن؟عجیبا
miminoo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 پس بفرس هزینه پست رو هم بگو همونجا بگیرن از خودشون ببین اصلا آدرس ندارم ازشون پیجشون الان حدود یه ماهی هست فعالیت نداره توی بیو هم جز شماره تلفن و آدرس سایت چیزی نداره ک جواب هم نمیدن
miminoo مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 حاضری ازش استفاده کنی و پول اونهارو ندی ولی خودت هزینه پست ندی؟😐خب عزیزم موقع عید شلوغ بوده حواسشون ... من اصلا استفاده نمیکنم اتفاقا اصلا جنس و کیفیت خوبی هم نداشت فقط حرفم اینکه من چکارش کنم چرا جواب نمیدن ببرم پست بگم ب چ آدرسی آدرس ندارم
مهگ عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 1357 من اصلا استفاده نمیکنم اتفاقا اصلا جنس و کیفیت خوبی هم نداشت فقط حرفم اینکه من چکارش کنم چرا جواب نم ... سایتش پشتیبانی نداره