2777
2789
عنوان

🔝پیشرفت از درصد منفی تا شصد کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 75 پست
اخه مگه میشه؟ چیکار باید بکنم که نکردم؟ کلاس میرم کتابو خوب میخونم همه تستای کتاب کارم زدم آزمون زدم ...

یادگیری عمقی مفاهیم 

همه کارم بکنی این اتفاق نیفته هیچ فایده ای نداره درس خوندنت

She is working on a bio...

درست تحلیل نمیکنی شایدم فکر میکنی درست تحلیل کردی روش تحلیلت چجوریه؟

اول سوالای غلطو تحلیل میکنم ببینم چرا غلط زدم اون بخشو میرم کتاب مرور میکنم درستارم سریع میخونم نزده هارم اول خودم بدون تایم میزنم بعد میرم پاسخنامه برا فیزیک ریاضیم فیلم تحلیل میبینم . غلطام خیلی زیاده خیلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادگیری عمقی مفاهیم همه کارم بکنی این اتفاق نیفته هیچ فایده ای نداره درس خوندنت

خب الان چیکار کنم والا به هر کی میگم همینو میگه میشه توضیح بدی منطورتو

اول سوالای غلطو تحلیل میکنم ببینم چرا غلط زدم اون بخشو میرم کتاب مرور میکنم درستارم سریع میخونم نزده ...

خب شک دارن نزن 

شاید همین شک دار ک میزنی درست هارو میبره

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

از سر اجبار داری درس میخونی و برای رفع تکلیفه بخاطر همینم هست درسات و نکات رو یاد نگرفتی

اکثرا اجباری میخونن دوستم میگفت بالا میاوردم ولی بزور میخوندم پزشکی قبول شد 

خب الان چیکار کنم والا به هر کی میگم همینو میگه میشه توضیح بدی منطورتو

الان که کار زیادی از دستت بر نمیاد واسه کنکور مگر انتخاب چند مبحث و عمقی خوندن اونا که حداقل تا تیر30 بزنی ولی نهایی رو میتونی تراز خوبی بگیری 

She is working on a bio...

الان که کار زیادی از دستت بر نمیاد واسه کنکور مگر انتخاب چند مبحث و عمقی خوندن اونا که حداقل تا تیر3 ...

خب نه توضیح بده ببینم منطورت چیه چون من همه کار کردم همه کار

۹۰ درصد سوالارو بین دو گزینه میمونم اونجوری درصدم صفر میشه

خب مشکلت مشخصه دیگه 

تو تسلط نداری

باید حتما از تحلیلت متوجه شده باشی کدوم مباحثو مسلطی کدومو نه 

اونایی ک مسلطی رو میتونی تشخیص بدی تو ازمون حتی اگه شک دار بود بزن

اما اونی ک نمیتونی رو رها کن 

۳۰ درصد بهتر از ۱۵ درصده

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

من آزمونک شبانه زیاد می زدم و از خودم آزمون می گرفتم‌منبع آموزشم ماز بود کلاسای ماز...تست هارو هم مش ...

من به مشاورم میگم درصدامو میگه تا اخر ازمون جامع بزن هر روز  تازه یه هفته اس ازمون میزنی ولی یه چیزی ته دلم میگه کنکورم اخرش همین میشه

من مشاورم داشتم تازه🫠 فکر کنم خیلی خنگم نه؟

عزیزم هیچ کس خنگ نیس و همه ادما هوششون مثل همه مگر در جهان تعداد محدودی مثل دانشمندا فراتر از بقیه باشن

شما یجایی از کارتون مشکل داره

لابد خوندنتون سطحیه هنگام خوندن و ازمون زدن فکرت جای دیگس و ذهنت شلوغه

شاید منبع انتخابیت اشتباهه

شاید زمانی ک برای فهمیدن هر درس لازمع رو نمیزاری و عجولی

خیلی چیزا بستگی داره باید اشکال کارتو بفهمی و رفعش کنی

لایک نکن.