2777
2789
عنوان

🔝پیشرفت از درصد منفی تا شصد کنکور

1193 بازدید | 75 پست

سلام من تا الان ۶ تا اینا ازمون جامع دادم از پاییز پارسال شروع کردم کلاس ثبت نام کردم و تست ازمون مرور و این وضع آزمونامه اخرین آزمون جامع سنجش ۲۲ فروردین درصدام:

زیست ۵ شیمی ۱۰ ریاضی ۱۵ فیزیک ۱۰ 

واقعا نمیدونم چیکار کنم تا الان هر چی ازمون دادم درصدام همین رنج بوده تحلیلم درسته رفع اشکالم دارم حس میکنم صفرم انگار انقدر ناامیدم که یک روز نتونستم بخونم این دومین سالیه که پشتم و من هیچ وفت درصدتم بالای ۴۰ نشده و دبگه نمیتونم پشت باشم خانوادم زنده نمیذارن از پاییز روزی ۱۰ ساعت میخونم پیوسته کلی تلاش و زحمت این حقمه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تست هایی که میزنی منظورم تست های آموزشی و خارج آزمون هست می تونی حل کنی؟مثلا سوالای زیست پینوک ...

پینوکیو رو خیلی خوب میزدم طول سال ولی آزمونارو هیچوقت نتونستم درصد بالا بگیرم

درست تحلیل نمیکنی 

شایدم فکر میکنی درست تحلیل کردی 

روش تحلیلت چجوریه؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

به ساعت نیست حقیقتا به راه و روشه الان این درصدا یعنی تو حتی بیس درسا رو متوجه نیستی و تو این 9 ماه ...

اخه مگه میشه؟ چیکار باید بکنم که نکردم؟ کلاس میرم کتابو خوب میخونم همه تستای کتاب کارم زدم آزمون زدم طول سال از فروردینم دارم جامع میزنم واقعا مشکلم چیه😭

پینوکیو رو خیلی خوب میزدم طول سال ولی آزمونارو هیچوقت نتونستم درصد بالا بگیرم

من آزمونک شبانه زیاد می زدم و از خودم آزمون می گرفتم‌

منبع آموزشم ماز بود کلاسای ماز...تست هارو هم مشخصه کتابام چی بوده همونا رو می زدم و آزمونک شبانه داشتم