والا ما خودمون دو دستی تقدیم کردیم 😂 وقتی میبینم طرفم یجوری برخورد نمیکنه که انگار دنبال پوله و مادیات براش اهمیتی منم با رضایت قلبی حق طلاق رو بهش دادم به پیشنهاد خودم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
با مهریه روهم میشه گرفت؟ شوهرم میگ حضانت نمیدم فقط وکالت طلاق
اره، اون مدل وکالت طلاق دیگه که گفتم با مهریه اس، مردها راضی نمیشن معمولا😬 اگه تونستی راضی کنی خوبه، فقط حتما وکالت بلاعزل بگیر، و اینکه وکالت نامه ات درست باشه؛ دقیق یادم نیست ولی یادمه مشاوره گرفتم از وکیل و چندتا نکته بهم گفته بود، من سه سال بعد ازدواجم این وکالت رو گرفتم و چند سال قبل بود، کلا دو سه ساعت وقتمونرو گرفت ولی انقدر حس خوبی دارم، از اینکه آدم از فردای خودش و زندگیش خبر نداره؛ با اینکه در ازای اون مهر رو بخشیدم ولی دیگه از این دادگاه به اون دادگاه درگیر کارای طلاق نشم اگه خدایی نکرده مشکل پیش اومد، بدون این وکالت بخوایم ما خانم ها درخواست طلاق بدیم باید چند سال بدوییم و کلی هزینه وکیل و در واقع مهریه اینارو هم تهش ببخشیم.