2777
2789
اره قبل از ازدواج بهش گفتم و زمان عقد عملیش کردم ببخشید مردی که هیچی کم نداشته باشه خیانت کنه مریضه ...

هیچی کم نذاشتم بحثمونم شد گفتم چرا اینکارو کردی چی کم گذاشتم زشتم بد هیکلم اخلاقم بده؟سردم؟ تا الان بانداریت و اذیت خانوادت و اعتیادت بیمسئولیتیت ساختم دیگ نمیخام بسازم گفت تقصیر تونیست توعیبی نداری من گوه گیجه گرفتم

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی کم نذاشتم بحثمونم شد گفتم چرا اینکارو کردی چی کم گذاشتم زشتم بد هیکلم اخلاقم بده؟سردم؟ تا الان ...

اعتیاد داره و خیانت کرده... چقدر بدم اومد از شخصیت همسرت

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

زوجین با همراه داشتن کارت ملی، شناسنامه و سند ازدواج باید به یکی از دفاتر ثبت اسناد رسمی مراجعه کنند، تا یک وکالتنامه رسمی بینشان تنظیم شود. مراحل گرفتن حق طلاق بسیار ساده است و در صورت خلوت بودن دفتر ثبت اسناد در سی دقیقه انجام می‌شود. 

کامل بودن حق طلاق بسیار موضوع مهمی است و در صورت ناقص بودن حتی یک کلمه، این احتمال وجود دارد که نتوان از حق طلاق استفاده کرد.

به دلیل جمله آخر بهتره وکیل بگیری. که مطمین باشی سرت کلاه نمی گذارند. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

باید برید دفتر اسناد رسمی و عقد نامه و شناسنامه و کارت ملی همراهتون باشه 

میپرسن میخای مهریه رو ببخشی اگه بخوای ببخشی باید بگی اگرم نه بگو نه نمیخام ببخشم با مهریه هم حقو میدن بهت

حق طلاق بلاعزل بگیر 

یعنی هیچوقت نتونه ازت بگیره باید خودت اگه خواستی دوباره حق طلاقو بدی بهش حالا اونجا برید براتون توضیح میدن 

خیلی خوبع عزیزم خدای نکرده خدای نکرده اگه طلاق بگیری بیش از ۱۰۰ تا نمیدن تازه قانون جدید میخوان تصوی ...

من بخام طلاق بگیرم هیچ وقت مهریه نمیگیرم.حق طلاق رو گرفتم که در مواقع حساس بدون دغدغه برم طلاقمو بگیرم.بدون اعصاب خورد کنی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من بخام طلاق بگیرم هیچ وقت مهریه نمیگیرم.حق طلاق رو گرفتم که در مواقع حساس بدون دغدغه برم طلاقمو بگی ...

خوب کاری کردی 

واقعا منم میخوام 

مهریه مهم نیست

۱۰ تا سکه با حق طلاق راضیم 

حالا بع قول تو ده تا رو هم نگرفتم ایرادی نداره

هیچی کم نذاشتم بحثمونم شد گفتم چرا اینکارو کردی چی کم گذاشتم زشتم بد هیکلم اخلاقم بده؟سردم؟ تا الان ...

دور از حونت چه حرفیه میزنی 

دیگ پس اون مرد مریضه واقعا ، من دوست و رفیق وکیل زیاد دارم کمکی لازم بود یگو

انسان آرزوست

دور از حونت چه حرفیه میزنی دیگ پس اون مرد مریضه واقعا ، من دوست و رفیق وکیل زیاد دارم کمکی لازم بود ...

میشه ازشون بپرسی چجور حق طلاق بامهریه بگیرم سرم کلاه نره؟ میترسم برم دفترخونه یچی بدن نفهمم امضاکنم 

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
میشه ازشون بپرسی چجور حق طلاق بامهریه بگیرم سرم کلاه نره؟ میترسم برم دفترخونه یچی بدن نفهمم امضاکنم

پیام بده بهم ، من مستقیم معرفیت کنم یکی از دوستان ، برای خاله ام رو همین بنده خدا گرفت ، البته ده درصد حق وکالتش رو گرفت ها نه که بگم مفتی کار کرد برامون ولی تو یک هفته موضوع رو جمع کرد 

انسان آرزوست

خوب کاری کردی واقعا منم میخوام مهریه مهم نیست۱۰ تا سکه با حق طلاق راضیم حالا بع قول تو ده تا رو هم ن ...

حق طلاق یعنی ارامش برای زن

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اره قبل از ازدواج بهش گفتم و زمان عقد عملیش کردم ببخشید مردی که هیچی کم نداشته باشه خیانت کنه مریضه ...

کسی که خیانت میکنه چیزی براش کم نزاشتن اتفاقا زیاد بهش رو دادان و اعتماد زیاد بهش داشتن، چرا عذاب وجدان میدین به این بنده خدا؛ اون دوزاری ای که میره خیانت میکنه اختلال داره و مرض وگرنه اگه همسرش بدترین هم باشه باید طلاق بده بعد بره دنبال کسی که مثل خودشه.والا، مرد ها هم یچیزی یاد گرفتن، خودشون دوزار نمیارزن بعد میگن زنمون واسمون کم میزاره.