2777
2789
والا هیچ مردی نمیده البته من ندیدم شایذ باشن کسایی ک گرفته باشنمیگن کسی که همین اول زندگی حرف از طلا ...

۱۱ساله حق طلاق دارم هیچ بحثشم پیش نیومده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

والا ما خودمون دو دستی تقدیم کردیم 😂 وقتی میبینم طرفم یجوری برخورد نمیکنه که انگار دنبال پوله و مادیات براش اهمیتی منم با رضایت قلبی حق طلاق رو بهش دادم به پیشنهاد خودم 

انسان آرزوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما خودمون دو دستی تقدیم کردیم 😂 وقتی میبینم طرفم یجوری برخورد نمیکنه که انگار دنبال پوله و ماد ...

قبل ازدواج؟ من شوهرم خیانت کرده گفتم حق طلاق میخام باحضانت میگ حق طلاق میدم ولی حضانت ن

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
با مهریه روهم میشه گرفت؟ شوهرم میگ حضانت نمیدم فقط وکالت طلاق

اره میشه 

نمیدن 

وکالت طلاق همون حق طلاق هست؟ 

فقط ی چیزی تو دفترخامه باید ثبت کنید هاااا فقط محضر کافی نیست

با مهریه روهم میشه گرفت؟ شوهرم میگ حضانت نمیدم فقط وکالت طلاق

اره، اون مدل وکالت طلاق دیگه که گفتم با مهریه اس، مردها راضی نمیشن معمولا😬 اگه تونستی راضی کنی خوبه، فقط حتما وکالت بلاعزل بگیر، و اینکه وکالت نامه ات درست باشه؛ دقیق یادم نیست ولی یادمه مشاوره گرفتم از وکیل و چندتا نکته بهم گفته بود، من سه سال بعد ازدواجم این وکالت رو گرفتم و چند سال قبل بود، کلا دو سه ساعت وقتمونرو گرفت ولی انقدر حس خوبی دارم، از اینکه آدم از فردای خودش و زندگیش خبر نداره؛ با اینکه در ازای اون مهر رو بخشیدم ولی دیگه از این دادگاه به اون دادگاه درگیر کارای طلاق نشم اگه خدایی نکرده مشکل پیش اومد، بدون این وکالت بخوایم ما خانم ها درخواست طلاق بدیم باید چند سال بدوییم و کلی هزینه وکیل و در واقع مهریه اینارو هم تهش ببخشیم.

اره میشه نمیدن وکالت طلاق همون حق طلاق هست؟ فقط ی چیزی تو دفترخامه باید ثبت کنید هاااا فقط محضر کافی ...

بریم محظر خونه؟ ینی حتی اگ شوهرمم بخواد بامهریه بده نمیشه قبول نمیکنن؟ 

خوش بحالت میگم دیگه من اطرافم ندیذم حتی همه دوستام و خواهرم میخواستن هیچ کس ندادهحالا هستن کسایی که ...

کلا بابام یکی از شرط هاش حق طلاق بود که گرفت

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

بریم محظر خونه؟ ینی حتی اگ شوهرمم بخواد بامهریه بده نمیشه قبول نمیکنن؟

متوجه منظورت نشدم

فقط میدونم باید تو دفترخانه هم ثبت کنید 

فقط محضر عقد کافی نیسن

من اینطوی شنیدم

منم میخواممن مهریه نمیخوام ولی حق طلاق و حق تنصیف و.. اینا رو میخوامحالا اگه تنصیف نمیده حق طلاق با ...

من هم حق طلاق گرفتم هم مهریه به تعداد سال تولدم البته تمام نه ربع سکه

متوجه منظورت نشدمفقط میدونم باید تو دفترخانه هم ثبت کنید فقط محضر عقد کافی نیسنمن اینطوی شنیدم

هم بریم دفترخونه هم محظر عقد؟ 

قبل ازدواج؟ من شوهرم خیانت کرده گفتم حق طلاق میخام باحضانت میگ حق طلاق میدم ولی حضانت ن

اره قبل از ازدواج بهش گفتم و زمان عقد عملیش کردم 

ببخشید مردی که هیچی کم نداشته باشه خیانت کنه مریضه ، مطمئنی چیزی براش کم نزاشتی ؟ 

انسان آرزوست

من هم حق طلاق گرفتم هم مهریه به تعداد سال تولدم البته تمام نه ربع سکه

خیلی خوبع عزیزم 

خدای نکرده خدای نکرده اگه طلاق بگیری بیش از ۱۰۰ تا نمیدن تازه قانون جدید میخوان تصویب کنن ۱۴ تا

ایشالا که طلاق نگیری 

ولی کار خوبی کردی