2777
2789
پیام بده بهم ، من مستقیم معرفیت کنم یکی از دوستان ، برای خاله ام رو همین بنده خدا گرفت ، البته ده در ...

ینی چجوری ده درصد حق وکالت؟ مگ موقع طلا ق وکیل نمیگیره؟ 

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
کسی که خیانت میکنه چیزی براش کم نزاشتن اتفاقا زیاد بهش رو دادان و اعتماد زیاد بهش داشتن، چرا عذاب وج ...

چی میگی بابا هوش ارام اول کامل بخوانید بعد حمله کنید منم قصد کمک داشتم 

ذوانی

انسان آرزوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانی تویی، به کسی که خیانت دیده نباید گفت کم گذاشتی یا نذاشتی.

روانی تویی 

به تو چه تو خیلی بیل زنی بیا بیل بزن 

من میخوام کمکش کنم راحت طلاق بگیره الکی زجر نکشه ، باید دلیل محکمه پسند داشته باشه 

الکی به همه گیر میدی فکر‌کردی ندیدمت این همه مدت تو این سایت !؟!؟!؟

انسان آرزوست

ینی چجوری ده درصد حق وکالت؟ مگ موقع طلا ق وکیل نمیگیره؟

عزیزم پول الکی به وکیل و اینا نده، برو دفترخونه بگو وکالت بلاعزل طلاق میخوام؛ اگه با مهریه میخوای بگو با مهریه؛ اونجا آماده میکنن خیلی واضح نوشته، کلا یکی دو صفحه هست، بخون کامل و یه مبلغی که پنج سال پیش ۳۰۰، ۴۰۰ تومن بود میگیرن کلا و تمام.اگه بازم می‌ترسی مشاوره بگیر ، اونم ۴۰۰ تومن ایناس ولی چیز خاصی نیست که مشاوره بخوای.

روانی تویی به تو چه تو خیلی بیل زنی بیا بیل بزن من میخوام کمکش کنم راحت طلاق بگیره الکی زجر نکشه ، ب ...

من  رو دیدی و مشکلی داشتم؟! خدایی مشکلی چیزی داری بین خانم ها میلولی😂😂😂😂 خداروشکر هم سواد حقوقی دارم هم زندگی خیلی خوبی؛ تو علافی که بین خانم هایی؛ تو سوادت چیه میخوای کمک کنی طلاق بگیره؟! کار چاق کنی میخوای از این بنده خدا بابت معرفی به وکیل پول بکنی؟!!!! خجالت بکش مرد حسابی؛ برو دنبال یه لقمه نون حلال واسه زن و بچه ات

من رو دیدی و مشکلی داشتم؟! خدایی مشکلی چیزی داری بین خانم ها میلولی😂😂😂😂 خداروشکر هم سواد حقوقی ...

هوف هوف نکن بابا تو از پیامی که دادی شعور و فهمت مشخصه اندازه ارزنی پیش نیست ، اره مرد ستیز زیاد دیدمت 

این سایت اندازه موهای سرت کرد داره حتی ادمین سایت مرده 

عقده ای هستی که اینجوری حرف میزنی کاملا مشخصه 😂😂😂 خب بکو بیشتر بگو به بقیه قشنگ نشون بده چقدر مرد ستیزی 

انسان آرزوست

هوف هوف نکن بابا تو از پیامی که دادی شعور و فهمت مشخصه اندازه ارزنی پیش نیست ، اره مرد ستیز زیاد دید ...

خیلی احمقی خدایی😂😂😂 ولی تو طرفدار زن هایی ها،اینجا خوراک خودته، همین جا باش😂😂😂

خیلی احمقی خدایی😂😂😂 ولی تو طرفدار زن هایی ها،اینجا خوراک خودته، همین جا باش😂😂😂

احمقم که خیلی وقت ها به امثال تو کمک کردم اخرشم مثل کربه کوره چنگ انداختید 

عیبی نداره ماهم خدایی داریم 

انسان آرزوست