2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزر همورویید لعنتیم

1664 بازدید | 82 پست

سلام خانوما من لیزر هم کردم ولی خوب نشدممممم

توروخدا اگه تجربه ای چیزی دارین بگین

از حدود ۱۲ سال پیش هموروئید داشتم 

سه ماه پیش زایمان کردم و از بعد زایمانم هموروئیدم بدتر شد خیلی درد و خونریزی داشتم جوری که کارم فقط شده بود گریه

ببخشید یبوست هم نبودم دستشوییم  نرمال رو به خشک بود خیلی شلم نبود 

ولی افتضاح درد داشتم 

تا اینکه اسفند ماه تصمیم گرفتم برم لیزر کنم تو میدون ونک دکتر دهقانی نمی‌دونم می‌شناسید یا نه 

به من گفت دوتا هموروئید داری کوچیکه رو برام لیزر کرد و بزرگه رو گفت نمی‌شه چون که چسبندگی مقعد می‌گیری من گفتم هموروئید داخلی هم دارم اون بیشتر اذیتم می‌کنه گفت نه اون فقط خراشه و اگه دفع ملایم داشته باشی درست میشه 

خلاصه نگم از درد لیزر که به شدت وحشتناک بود لبته آمپول بی‌حسیش خیلی خیلی بد بود 

خلاصه هموروئید کوچیکه رو برام لیزر کرد من اومدم خونه و تمام مواردی که گفت و رعایت کردم هم غذایی هم دارویی تب هم توی آب گرم می‌نشستم از روز چهارم به بعد احساس کردم دوباره داره می‌زنه بیرون 

هموروئید لعنتیم دوباره داشت برمی‌گشت فکر می‌کردم درست میشه ولی همونجوری مونده که مونده 

این وسطا دو هفته حالم خوب بود چون که مدفوع به حالت اسهال داشتم روزانه یک بار دستشویی می‌رفتم و حالم خوب بود اما از عید به اینور دستشویی به حالت نرمال شد دردهای مزخرف من هم شروع شد 

توی گوگل خوندم که شیاف آنتی هموروئید نباید خیلی استفاده کنم چون ضرر داره منم نمی‌دونستم برای اینکه درد بی‌صحابم آروم بشه چیکار کنم 

پمادهایی هم که داده بود اثر نمی‌کرد 

یادم افتاد یکی می‌گفت کره محلی زده به زخمش و خوب شده دو سه روزی از سر ناچاری کره محلی شیاف می‌کنم ولی اونم فقط یه مقدار می‌تونه دردو تسکین بده 

ادامه رو هم میگم

صبحانه جوی دو سر می‌خورم آلوی خیس شده می‌خورم پودر میسیلیوم پیسیلیوم خاکشیر میوه سبزیجات شربت انجیر روغن زیتون همه رو امتحان کردم دیگه هیچ کدوم نمی‌تونه کمکم کنه

بازم میگم یبوست ندارم دفع کاملاً معمولی ولی باید حالت اسهال باشم تا خوب بشم 

نمی‌دونم دیگه چیکار کنم از طرفی هم بچه شیر میدم هر دارو یا گیاهی رو نمی‌تونم مصرف کنم 

من رفتم و ۱۳ میلیون هزینه کردم گه برم دوباره می‌خواد بگه که باید همین مبلغو بدی تا دوباره لیزر کنم نه راه پیش دارم نه راه پس موندم چه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ماست کفیر روهم امتحان کن سعی کن تو برنامه غذاییت باشه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

صبحانه جوی دو سر می‌خورم آلوی خیس شده می‌خورم پودر میسیلیوم پیسیلیوم خاکشیر میوه سبزیجات شربت انجیر ...

خدا عمرت بده که تجربه ات رو گفتی من خیلی وقته دارم داشتم خودم رو راضی میکردم برم دیگه پشیمون شدم با همین درد بسازم دیگه

بله درد لیزر زیاده و خوب هم نمیشه

یکی از اعضای خانوادم از بچگی درگیرشه و خوبم نشده 

لیزر هم 12 سال پیش انجام داد فقط درد و هزینه اش براش موند

ولی 5 سال پیش به توصیه ی یه نفر که درگیر بود بردیمش زالو انداختن و سه سالی خوب شده بود

اما باز از پارسال باز شروع شده و قراره دوباره بره زالو بندازه

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
خدا عمرت بده که تجربه ات رو گفتی من خیلی وقته دارم داشتم خودم رو راضی میکردم برم دیگه پشیمون شدم با ...

البته اینم بگم که هموروئید من از نوع درجه ۴ چندین سال داشتمشو باهاش کنار میومدم ولی این اواخر دیگه واقعاً داشت منو می‌کشت البته الان دردش در حدی که رفتم لیزر کردم نیست ولی بازم درد می‌کنه 

دردش جوریه که انگار آدم تو زندونه

عمل سنتی کن درصد برگشت میگن کمتره

نه برادرشوهر من بعد یکسال برگشت داشت

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
بله درد لیزر زیاده و خوب هم نمیشهیکی از اعضای خانوادم از بچگی درگیرشه و خوبم نشده لیزر هم 12 سال پیش ...

اخ روی همورویید زالو بندازن؟؟

دردش چجوریه 

و اینکه هموروییدش در چه حده

داخلیه وامونده من اذیت میکنه زالو میتونه داخلی رو درمان کنه؟

منم از قبل یه کوچولو داشتم یه ماهه زایمان کردم دردش وحشتناک شد و بدتر زد بیرون اصلا نمی‌تونستم بشینم یا درست راه برم از ترسم دستشویی نمی‌رفتم و هرروز صبح زود انجیر خشک میریختم تو آب میجوشوندم می‌خوردم بعدشم طول روز چند تا آلو بخارا می‌خوردم اصلا برنج نخوردم غذام شده بود سوپ و کله گنجشکی و غذاهای آبکی

الان چند روزه تازه میتونم بشینم و غذاهای معمولی میخورم ولی همچنان دفع سختمه اونایی ام که عمل کردن میگن بعدش مشکل دار شدن و دوباره عود می‌کنه 

بنظرم یه مدت زیادی باید دفعت خیلی شل باشه تا یکم جمع شه پماد آنتی هموروئید باریج هم چند روز استفاده کنی یکم دردو کم میکنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عمل سنتی کن درصد برگشت میگن کمتره

در مورد عمل سنتی هم تحقیق کردم انگار که دردش به شدت افتضاحه و اینکه برگشت داره و این که قیمتشم خیلی خیلی ارزون‌تر از لیزره

اکثراً گفتن لیزر بهتره ولی شاید این دکتر  به تشخیص اشتباه نتونست منو درمان کنه

البته اینم بگم که هموروئید من از نوع درجه ۴ چندین سال داشتمشو باهاش کنار میومدم ولی این اواخر دیگه و ...

برا من هم ۴ هست . ببین من خیلی رعایت میکنم رو صندلی همیشه تشکچه دونات دارم. مراقبم دچار یبوست نشم. وقتی عود میکنه فشار نمیارم و سعی میکنم نشینم

در مورد عمل سنتی هم تحقیق کردم انگار که دردش به شدت افتضاحه و اینکه برگشت داره و این که قیمتشم خیلی ...

منم دارم از عمل میترسم زایمان طبیعی گرفتار شدم 

وقتی عود می‌کنه فقط درد و گریه 

همه روش هک امتحان کردم اما هیچ