سلام خانوما من لیزر هم کردم ولی خوب نشدممممم
توروخدا اگه تجربه ای چیزی دارین بگین
از حدود ۱۲ سال پیش هموروئید داشتم
سه ماه پیش زایمان کردم و از بعد زایمانم هموروئیدم بدتر شد خیلی درد و خونریزی داشتم جوری که کارم فقط شده بود گریه
ببخشید یبوست هم نبودم دستشوییم نرمال رو به خشک بود خیلی شلم نبود
ولی افتضاح درد داشتم
تا اینکه اسفند ماه تصمیم گرفتم برم لیزر کنم تو میدون ونک دکتر دهقانی نمیدونم میشناسید یا نه
به من گفت دوتا هموروئید داری کوچیکه رو برام لیزر کرد و بزرگه رو گفت نمیشه چون که چسبندگی مقعد میگیری من گفتم هموروئید داخلی هم دارم اون بیشتر اذیتم میکنه گفت نه اون فقط خراشه و اگه دفع ملایم داشته باشی درست میشه
خلاصه نگم از درد لیزر که به شدت وحشتناک بود لبته آمپول بیحسیش خیلی خیلی بد بود
خلاصه هموروئید کوچیکه رو برام لیزر کرد من اومدم خونه و تمام مواردی که گفت و رعایت کردم هم غذایی هم دارویی تب هم توی آب گرم مینشستم از روز چهارم به بعد احساس کردم دوباره داره میزنه بیرون
هموروئید لعنتیم دوباره داشت برمیگشت فکر میکردم درست میشه ولی همونجوری مونده که مونده
این وسطا دو هفته حالم خوب بود چون که مدفوع به حالت اسهال داشتم روزانه یک بار دستشویی میرفتم و حالم خوب بود اما از عید به اینور دستشویی به حالت نرمال شد دردهای مزخرف من هم شروع شد
توی گوگل خوندم که شیاف آنتی هموروئید نباید خیلی استفاده کنم چون ضرر داره منم نمیدونستم برای اینکه درد بیصحابم آروم بشه چیکار کنم
پمادهایی هم که داده بود اثر نمیکرد
یادم افتاد یکی میگفت کره محلی زده به زخمش و خوب شده دو سه روزی از سر ناچاری کره محلی شیاف میکنم ولی اونم فقط یه مقدار میتونه دردو تسکین بده
ادامه رو هم میگم