2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزر همورویید لعنتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 82 پست
شما خودتون امتحان کردین ؟؟

نه 

امتحان نکردم،

درمانهای طب اسلامی،در صورتی که به نتیجه هم نرسید(که انشالله حتما می‌رسید)،ضرری برای بدن نداره،و ضرر مالی قابل توجهی هم نداره

لطفاً اگر صلاح میدونید،حتما انجامش بدید

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گل محمدی از عطاری بگیر دم کن بخور میگن اسهال میاره.تحقیق کنی باز بهتره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
در مورد عمل سنتی هم تحقیق کردم انگار که دردش به شدت افتضاحه و اینکه برگشت داره و این که قیمتشم خیلی ...

عزیزم زنیان و گردو بخور، تو نت بزن دستورشو ببین.

مادر منم داشت و حتی نمیتونست بشینه، حدود ۳ هفته استفاده کرد و میگه خوب شده. 

حواست به آدمایی که وقتی برنده میشی، تشویقت نمیکنن باشه! خیلی علامت مهمیه برای شناختن ذات آدما!!
عزیزم زنیان و گردو بخور، تو نت بزن دستورشو ببین.مادر منم داشت و حتی نمیتونست بشینه، حدود ۳ هفته استف ...

امروز زنیان خریدم و آسیاب کردم و با همون مقدار گردو آسیاب شده مخلوطش کردم و ریختم توی ظرف 

یه قاشق مرباخوری ازش خوردم

مزه به شدت افتضاحی داشت 😣

میشه بپرسین مادر شما چه جوری می‌خورد

با آب یا خالی و چند قاشق توی روز؟

امروز زنیان خریدم و آسیاب کردم و با همون مقدار گردو آسیاب شده مخلوطش کردم و ریختم توی ظرف یه قاشق مر ...

آره یکم مزه اش بده

ولی خوبش کرد

صبح و شب یه قاشق چایخوری بریز دهنت و بجو و قورت بده

حواست به آدمایی که وقتی برنده میشی، تشویقت نمیکنن باشه! خیلی علامت مهمیه برای شناختن ذات آدما!!
امروز زنیان خریدم و آسیاب کردم و با همون مقدار گردو آسیاب شده مخلوطش کردم و ریختم توی ظرف یه قاشق مر ...

البته وقتی خودت بکوبی طعمش زیاد بد نیست.

داخل آسیاب خیلی قوی میشه هم مزه اش هم بوش