2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 38 پست
تو بارداری پوچ؟خودش دفع شد یا با دارو سقط شد؟چند هفتگی سقط کردی

خودش دفع شد

حدود ۹هفته بودم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میشه که بارداری پوچ میشه؟ دلیلش چیه

میگن اختلالات کروموزومی دلیل بیشتره. یا که ضعیف بودن تخمدان یا اسپرم. الانم که همه جا امواج پارازیت ماهواره و امواج اینترنت رو مردا اثر میزاره😢😢

خدااا همیشه کنارم باش... 
من شش هفتم تموم شد دیروز رفتم سونو جنین دیده نشده 😢😢واس شما چند هفتگی نبود جنین؟؟یعنی امیدوار نباش ...

برامن چون جنین دیده نشد سونو سن جنینو تخمین نزد.فقط از رو تازیخ پریود من تو هفت هفته با بتای بالای هزار رفتم سونو جنین دیده نشد ساک هم نامنطم بود.

اصن غصه نخور برا هرکسی ممکنه پیش بیاد.من بیست روزبعدش خدادو شکر دوباره باردارشدم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
برامن چون جنین دیده نشد سونو سن جنینو تخمین نزد.فقط از رو تازیخ پریود من تو هفت هفته با بتای بالای ه ...

اخه بعد سقط میگن تا شش ماه باردار نشی. چطور سریع باردار شدی دختر😁😁

خدااا همیشه کنارم باش... 
اخه بعد سقط میگن تا شش ماه باردار نشی. چطور سریع باردار شدی دختر😁😁

پیشگیری هم داشتم واللا🙈

اما خواست خدا بود

برام واقعا یه معجزه بود

پیشگیری هم داشتم واللا🙈 اما خواست خدا بود برام واقعا یه معجزه بود

ایشالا خدا نی نی تو برات حفظ کنه. واسه من دعا کن دو هفته دیگه میرم سونو ایندفعه جنینم مشخص باشه. خیلی دارم غصه میخورم و عذاب میکشم

خدااا همیشه کنارم باش... 
ایشالا خدا نی نی تو برات حفظ کنه. واسه من دعا کن دو هفته دیگه میرم سونو ایندفعه جنینم مشخص باشه. خیل ...

انشاالله ایندفعه یه نی نی سالم و خوشگل تو دلته عزیزم