2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ 😔

4941 بازدید | 38 پست

سلام

من اخرین پریودم ۲۰ ابان بود

و ۲۰ دی اولین سونو رو کردم گفت ۵ هفته ساک بارداری و کیسه سزرده بود ولی بی جنین

دو هفته بعد دوباره رفتم یعنی ۴ بهمن ولی بازم خالی بود ساکم

و اینبار ۶ هفته برام زد

دکتر گفت احتمالا پوچه و تاریخ و هفته های بارداری باهم نمیخونن

لکه بینی قهوه ای شدید داشتم اوایل الان کمتر شده دوروز خوبه و یروز باز یمقدار خیلی کم میاد.

درد ندارم فقط تهوع گفت یه هفته دیگه سونو تکرار کن 

یعنی واقعا پوچه؟؟؟؟

کسی تجربه ای داره؟

عقلم دیگه کارنمیکنه اگه پوچ باشه باید برم کورتاژ؟؟؟؟

تو نداشته منی،وقتی تو نباشی به چه کارم می آید اینهمه آسمان.؟

شیافت مصرف میکنی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی دکتر دیگه هم بری

چون سن بارداریت پایین هست هم طبیهی دفع میشه هم با قرص و شیافت 

من دربار سقطم طبیعی بود 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
بر اساس پری الان چند هفته ای؟؟؟،؟

براساس پری بخام حساب کنم الان تقریبا تو ده هفته باید باشم.ولی من پریودام نامنظم بودن 

واس همین دکتر گفت باید سن بارداریو از سونو تعیین کرد

عزیزم منم بارداری پوچ داشتم

نباید شیاف میزدی تا اگ خدای نکرده پوچ باشه خودش دفع شه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
عزیزم منم بارداری پوچ داشتم نباید شیاف میزدی تا اگ خدای نکرده پوچ باشه خودش دفع شه

اره دکتر اولی بهم داد 

وقتی دکترمو عوض کردم گفت نزن سقطو سخت میکنه شاید واسه همینه تاحالا دفع نشده کامل😔😔😔

درست عزیز این اتفاقرتو بیست درصد بارداریها میفته و اگر بارداری منجر به سقط بشه سه ماه دیگه میتونی باردار بشی 

عزیز اگز شیافت رو مصرف نمیکنی خونریزیت زیاد میشه 

براساس پری بخام حساب کنم الان تقریبا تو ده هفته باید باشم.ولی من پریودام نامنظم بودن  واس همین ...

ببین اگه خواستی سقط کنی..گل محمدی از عطاری بگیر با نبات بجوشون بخور..گل محمدیش زیاد باشه..چند تا لیوان بخور طبیعی دفع میکنی..تجربه مادربزرگمه..خیلی وارده

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اره شیاف پروژشترون زدم روزی یدونه..ولی چندروزه قطع کردم..دکترمو عوض کردم ک بهم اینو گفته

منم چند ماه پیش همینجوری بودم سن بارداری با سون نمیخوند و گاهی لکه بینی داشتم وگاهی خوب بودم و

متاسفانه  ۲ تا سونوی اخر بارداری پوچ رو تایید کردند.

ولی من رفتم بیمارستان و باشیاف سقط کردم.

سن بارداریم هم دقیقا مثل شما بود و خوشبختانه کارم به کورتاژ نکشید.

تا ۲ هفته وقت داری صبر کنی شاید طبیعی سقط شد.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
اره دکتر اولی بهم داد  وقتی دکترمو عوض کردم گفت نزن سقطو سخت میکنه شاید واسه همینه تاحالا دفع ...

بعصی دکترا واقعا خیلی ببخشید بیشعورن

وقتی مطمین نیس جنینی هست یا نه,سالمه یا نه برا چ دارویی تجویز میکنه ک اون جفت محکم بچسبه و کار ب کورتاژ بکشه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
میتونی دکتر دیگه هم بری چون سن بارداریت پایین هست هم طبیهی دفع میشه هم با قرص و شیافت  من درب ...

شیافت؟😐

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙

اثر شیافت از بین بره سقط میشه اگر پوچ باشه