2777
2789
عنوان

حاملگی پوچ 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4941 بازدید | 38 پست

نه خونریزی ندارم حتی لکه قهوه ای هم ندارم..قطع شده 

فقط بخاطر شیافی ک زدم میترسم کورتاژم کنن😣

تو سونو زده بود دهانه رحمم بسته 

تو نداشته منی،وقتی تو نباشی به چه کارم می آید اینهمه آسمان.؟
شیافت؟😐

بله

مخصوص سقط هست 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بارداری پوچ داشتم ولی واسه من هفته هشتم خود به خود دفع شد البته سنو هفته پنجم رو نشون میداد من وقتی سنو گفت جنین رشد نکرده اینقدر استرس گرفتم و گریه کردم که همون روز لک دیدم چند روز بعد هم خونریزی شدید سقط داشتم، من برج ۳ سقط داشتم الان باردارم دوقلو نگران نباش عزیزم هر چی قسمت باشه همون میشه 

شیاف نذار که اگه پوچه خود به خود دفع شه احتیاج به کورتاژ نداشته باشی 

بعصی دکترا واقعا خیلی ببخشید بیشعورن وقتی مطمین نیس جنینی هست یا نه,سالمه یا نه برا چ دارویی تجویز ...

دقیقا دکتر دومی همینو بهم گفت و منم قطع کردم..

منم چند ماه پیش همینجوری بودم سن بارداری با سون نمیخوند و گاهی لکه بینی داشتم وگاهی خوب بودم و &nbs ...

اره دقیقا گاهی لک هست گاهی نیس..سونو اول ک بارداری پوچو تایید کرد این هفته باید ببینم چی میشه

اره دقیقا گاهی لک هست گاهی نیس..سونو اول ک بارداری پوچو تایید کرد این هفته باید ببینم چی میشه

ان شاالله که هر چی به صلاحته پیش بیاد.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

خیلی بده موندن بین دوراهی 

نه میدونی هست نه میدونی نیس

کلی استرس 

بعد ۶ سال طبیعی باردار شدم حالا این شده اوضاعمون

اگه پوچی تایید شد گل گاو زبان و زعفران دم کن بخور  من مادرشوهر م هم گفت پوست پیاز بریز تو آب ب ...

اره حتما همین کارو میکنم به کورتاژ نرسه 

باز دردسرای بعد کورتاژو تحمل کنم

اون شیافه عزیزم نه شیافت

فکر کنم شما ویرایشگر هستید اینجا فضای مجازی هست با یه صفحه کلید کوچیک که گاه با یه حرکت اشتباه انگشت اشتیاه تایپی اتفاق میفته مهم جواب که داده میشه 

ممنون از تذکرتون 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
عزیزم منم بارداری پوچ داشتم نباید شیاف میزدی تا اگ خدای نکرده پوچ باشه خودش دفع شه

تو بارداری پوچ؟خودش دفع شد یا با دارو سقط شد؟چند هفتگی سقط کردی

خدااا همیشه کنارم باش...