2777
2789
عنوان

جشن به دنیا اومدن بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 39 پست
چه رسم سختی دارید. ما وقتی کسی بچه دار میشه براش غذا میپزیم میبریم یا میریم کمکش بچه رو نگه میداریم ...

منم خانواده میاد کمکم می‌کنه خواهرشوهرام هستن و با خواهر خودم ولی از مهمون خوشم نمیاد دلم میخواد یه باره تموم کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا ولی همشون میان شام روم نمیشه بگم نیان

یه جوری مودبانه خودت یا شوهرت بهشون بگید این جوری بیان تو چندین روز هر بار یه خونواده بیاد یه مدت کوتاه به صرف چایی و شیرینی و میوه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزمیفکر کردم به دنیا اومده😁زیاد نیستن که تو تالار باشه

خب ۷۰ نفرو چجوری تو خونه جا بده ؟🤐

الآنم که همه خونه ها آپارتمانه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

زمانی ک این رسم و گذاشتن، جشن و با نون و ماست دوتا نخود کیش میش سر و تهش و هم میاوردن 

حالا شما علاوه بر هزینه های کمر شکن زايمان و بچه و پوشک و شیر و... 

باید خداتونم بریزین تو حلق فامیل 

کاش مردن عقل داشتن 

منم خانواده میاد کمکم می‌کنه خواهرشوهرام هستن و با خواهر خودم ولی از مهمون خوشم نمیاد دلم میخواد یه ...

منظورم فامیل نزدیک نیست. کلا هر جا بخوایم بریم دیدن نوزاد غذا میپزیم میبریم. فامیل دور، دوست، آشنا هر کسی بچه دار بشه و بریم دیدن بچه ش. من همیشه چند پرس پلو ماهیچه و زرشک پلو با مرغ میپزم و میبرم. شما هم به نظرم حتما تالار بگیر. با بچه کوچیک وقتی تازه زایمان کردی خیلی سخته. یه باره تموم بشه استراحت کنی بعدش با خیال راحت.

همه ی خونه ها😐😐

بجز خونه مامان بابا ها اکثرا آپارتمان نشینن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻