2777
2789
عنوان

جشن به دنیا اومدن بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 39 پست

منم همینم

پدرمو درآوردن 

من باید تالار دعوتشون کنم

قوربونی هم ببرم بدم ببرن

بعد هرخانواده هم میانگین ۴ الی ۶ نفر هستن

میان غذا پرسی حداقل ۳۵۰ رو همراه میوه شیرینی و گوشت قوربونی میخورن بعد نفری ۳۰۰ کادو میارن🤐

طرف انقدر بی وجدانه نمیشینه حساب کتاب کنه خوب من الان اینقدر پول میدم مسخره بازی نیس؟

دعوتم نکنمشون میگن فلانی نداشت ، فلانی خسیس بود و صدجور برچسب میزنن

آره بعد به نظرت غذا بدم یا به صرف میوه و شیرینی و یه چیز فینگر فودی

فینگر فود رو‌ مگر خودتون درست کنید وگرنه از غذا گرونتر یا لااقل هم قیمت در میاد طبق قیمت غذاهای شهر ما...

مگر اهل کجایید زایمان رو اینقدر مهمونی بزرگ میگیرید؟ اذیت نمیشید با بخیه و...؟یعنی می‌رسد آرایشگاه و ...؟ وگرنه که رستوران کافیه تالار میگی آدم یاد عروسی میفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شام نیان خونتون بیان یه ساعت یه چایی و شیرینی بخورن برن همه باهم هم نیان هربار یه خونواده بیاد 

باید درک کنن زنی که تازه زایمان کرده حوصله نداره الانم هزینه ها بالا رفته به خاطر تورم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تالار با مهمونامون و اینا تقریبا ۸۰ تومن

عزیزم... 

معمولا جشن به دنیا اومدن بچه و دیدنش رو زنونه می‌گیرند...

یه مهمونی زنونه بگیر مرداشونو نگو...

اگه هزینه ش برات زیاده میتونی عصر به صرف میوه و شیرینی بگیری... و فوقش عصرونه یه ساندویچ کوچیک

ولی اگه میتونی ناهار بده

منم همینمپدرمو درآوردن من باید تالار دعوتشون کنمقوربونی هم ببرم بدم ببرنبعد هرخانواده هم میانگین ۴ ا ...

ببین من کادو خانواده هامون همه طلا میدن ولی فامیلای دور در حد یکی  دو تومن ولی خب گوشت قربونی رو ما می‌دیم نیازمند دیگه به کس دیگه نمیدیم حتی خانوادمون نمیخورن

فقط برای بچه اول اینجوریه یا واسه هر بچه باید مراسم بگیرید؟

اجباری نیست هر کی بخواد میگیره یه سری ها دوست ندارن برن خونه تند تند یه باره جشن میگیره و تمام بچه رو اونجا میبینن من بچه اولمه

چه رسم سختی دارید. ما وقتی کسی بچه دار میشه براش غذا میپزیم میبریم یا میریم کمکش بچه رو نگه میداریم که یه کم استراحت کنه. بچه دنیا بیاد اصلا فرصت نمیکنی هر روز مهمون داری کنی. حتی همون تالار هم مثل مهمون باید بری و مثل مهمون برگردی.