2777
2789
عنوان

از استرس دیوونه میشم🥲

279 بازدید | 34 پست

الان منابع فرهنگیان دیدم تو این اوضاع که همچی قاطی هس این هم اومد روش مندچرا تموم نمیشم😭😭💔🌹

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اووووو منابع فرهنگیانو دوروزم بخونی تعلیم بالا ۵۰ هوش هم ۴۰ میزنی

مطمئنی واقعا

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم پارسال زدم

چکار کردی الان این ۱۷ روز چکار کنم  

بابا دینی بخون اون فصلایی که گفته هوشم که منبع ندارهو سوالای قلم چیو کار کن همین 🚶🚶🚶زیر ۴۰ ،۵۰ نم ...

قرائتی

مطمئنی واقعا

یچیزی بگم شاید باور نکنی،من یک روز قبل از کنکور فرهنگیان منابعشو خوندم،بالای ۷۰ زدم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یچیزی بگم شاید باور نکنی،من یک روز قبل از کنکور فرهنگیان منابعشو خوندم،بالای ۷۰ زدم

فقطمن خنگم نه؟💔

فقطمن خنگم نه؟💔

ارتباطی به خنگ بودن نداره،پارسال سطح سوالا خیلی ابکی بود.و اصلا من کتاب قرائتیو بازم نکردم،فقط چندتا نمونه سوالشو دیدم.ببین سوالاش یجوریه که با منطق و استدلال خودت میتونی بزنی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ارتباطی به خنگ بودن نداره،پارسال سطح سوالا خیلی ابکی بود.و اصلا من کتاب قرائتیو بازم نکردم،فقط چندتا ...

منطق و استدلالم سر جلسه😱

منطق و استدلالم سر جلسه😱

عشقم منظورم اینه با عقل سلیم خودتم میتونی جواب بدی😂

اینجوریییی نگو

چی بگم از پسش برنیام ای