2777
2789
عنوان

از استرس دیوونه میشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 34 پست
عشقم منظورم اینه با عقل سلیم خودتم میتونی جواب بدی😂

خب عقل سلیمم رو استرس میخوره منم گفتم تو اون ترس استدلالم کجا بود

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاییی

امیدوارم به تمام ارزوهای قشنگت برسی حتی اگه غیر ممکن تر از تمام غیر ممکن ها باشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

خب عقل سلیمم رو استرس میخوره منم گفتم تو اون ترس استدلالم کجا بود

ن بابا استرسه چه

دیگه از منی ک یروز قبل خوندم تازه فقطم دینیو خوندم و واسه بقیه نمونه سوال نگاه کردم بشنو.حالا میگردم کارنامه م اگ بود میفرسم واست ببینی

استرسه عنه،نداشته باش بابا.میگذره میره بهرحال

خوندنیارو خوندی دیگ،اگم نخوندی فدای سرت

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

عشقم منظورم اینه با عقل سلیم خودتم میتونی جواب بدی😂

الان چکار کنم

الان چکار کنم

۳ تا نفس عمیق بکش

تو این فرصت باقی مونده روزنامه وار بخون یدور منابعو.مخصوصااااا آیات رو . فرصت کردی یبارم مرور کن.چندروز مونده ب ازمونم نمونه سوال پیدا کن حل کن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

قربونت برم بهترینا سهم قلب مهربونت .انشاءالله تایپک قبولیتو بزنی💙🦋

همین قدر که گفتم که غیر ممکن هس ولی چون خودم به این حرف ها نیاز داشتم گفتم شاید باعث ارامش تو بشه🌹همچنین برای تو

۳ تا نفس عمیق بکشتو این فرصت باقی مونده روزنامه وار بخون یدور منابعو.مخصوصااااا آیات رو . فرصت کردی ...

اخه تو من نگاه

همه درس هارو تو سه پایه واسه۱۷روز میخوام بخونم از اون ور منابع بعد نهایی مخم عیب داره یا زیادی به خودم اعتماد دارم یا مجبورم موندم تو کار هام🥺🥺🥺🥺

اخه تو من نگاههمه درس هارو تو سه پایه واسه۱۷روز میخوام بخونم از اون ور منابع بعد نهایی مخم عیب داره ...

مگر اینکه درسارو درو کرده باشی که بخوای تو ۱۷ روز تمامشونو جمعبندی کنی و بری سره ازمون

پس اینجا تو باید یسری حذفیات قائل بشی و مرور و جمعبندیت واسه نقاط قوتت باشه.و اگر مبحثیو که سنگینه سعی نکن تو این مدت بری سراغش چون ناقص یاد میگیری.درعوض تمرکزتو بزار رو مباحثی ک تمام و کمال خوندی و تستشو زدی.

نهاییا رو الان بهش فکر نکن وقتش نیست.فعلا رو ازمونت تمرکز کن.

اخه تو من نگاههمه درس هارو تو سه پایه واسه۱۷روز میخوام بخونم از اون ور منابع بعد نهایی مخم عیب داره ...

مگر اینکه درسارو درو کرده باشی که بخوای تو ۱۷ روز تمامشونو جمعبندی کنی و بری سره ازمونپس اینجا تو با ...

اصلا ممکن نیست حتی روزنامه وار بخونم

یعنی خوش به حالت

بر چی