2777
2789
عنوان

اکس متاهلم پیام داده شات پست اول

170 بازدید | 12 پست

۴بار خواستگاری اومد و باهم بودیم جونمون برای هم میرفت با آزار از من بردنش خوردش کردن 

خواست فراریم بده نرفتم 

دو هفته پیش پیام داد بعد سه سال که ازدواج کرد

زنش دختر خوبیه دختر داییشه

صحبتی نکردم گفتم که تو زن داری و متاهلی ادامه نده پیام نده مراقب زنت باش و زندگیتو کن براش نوشتم امیدوارم که کنار همسرت بهترینها نصیب قلب جفتتون شه و خوشبخت شین و بدون هیچ ارتباطی از صفحه چت آمدم بیرون الان شاتش و میزارم 

حالا امروز سر کار بودم دیدم خاموش بودم زنگ زده 

توجه نکردم شمارش حفظم 

بازم زنگ زد جواب ندادم بلاک کردم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فونتش قشنگه چطوری تنظیمش کردی؟

مرسی عزیزم تو قسمت تم شیائومی خط نستعلیق

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
دلیل مخالفت خانوادت چی بود ؟

شغلش و خانوادش 

از زنش قهرش گرفته گفته بزار اینم امتحان کنم راضی شد چ بهتر هنوز مردا رو نشناختی

اره همون

احمق