2777
2789
عنوان

همش استرس دارم و گریه م میگیره

142 بازدید | 15 پست

الکی استرس دارم دلیلی نداره ینی به چیز خاصی فکر نمیکنم ولی احساس پوچی دارم هرروز انگار به زور فقط ادامه میدم نمیدونم چرا اینطوری شدم و باید چیکار کنم 😔 خیلی سعی میکنم اینطوری نباشم ولی هرچقدر مقاومت میکنم بدتر میشم 🤦🏻‍♀️

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نیست اضطرابه. ریشه شو پیدا کن. شکستش بده. فقط تا میتونی مقاومت کن و دارو نخور

من چون چند دفعه تو خیابون مزاحمم شدن اذیتم کردن میترسم تنها برم بیرون اضطراب میگیرم مخصوصا وقتی موتوری میبینم 

من چه غلطی بکنم

استرس نیست اضطرابه. ریشه شو پیدا کن. شکستش بده. فقط تا میتونی مقاومت کن و دارو نخور

چطوری ریشه شو‌ پیدا کنم؟! 

عزیزم مقاومتتو بشکن اصن مقاومت نکن

وقتی میخوای تلاش کنی که به یه چیزی فکر نکنی بدترر بهش فکر میکنی

پس این مقاومت رو بشکن وکلا تلاشی نکن برای فکر نکردن یا هرچیزی میبینی خود به خود بهتری

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

سلام عزیز منم دقیقا عین شمام بی دلیل گریه ام میگیره

خیلی آزاردهنده ست که آدم نمیدونه برای چی داره گریه میکنه و چرا هرروز اینطوریه 

وا چرادارو نخوره ک بدتر بشه و کم کم ب سمت خودکشی بره؟ من دارو‌میخورم.چرا نسبت ب داروی اعصاب انقد گاردداریدواقعا.

وقتی میخوای تلاش کنی که به یه چیزی فکر نکنی بدترر بهش فکر میکنیپس این مقاومت رو بشکن وکلا تلاشی نکن ...

آره انگار ذهنت بدتر باهات لج میکنه خیلی خسته شدم از وضعیتم واقعا گاهی وقتا میگم کاش دیگه زنده نباشم از شدت بدحالی 😞

آره انگار ذهنت بدتر باهات لج میکنه خیلی خسته شدم از وضعیتم واقعا گاهی وقتا میگم کاش دیگه زنده نباشم ...

عزیزززم ان شاالله خوب میشی با روان درمان صحبت کندرست میشه نماز خوندن وقرآن خوندنم باعث آرامش میشه سر سجاده بشین وبا خدا حرف بزن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

چرا نمیری پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه؟؟؟

یه مرکزی هست تو زمینه رفتاری هم فعالیت میکنه و مشاوره بزرگسال هم داره و روانشناسشون هم فرد خیلی با تجربه و پری هست بنظرم خیلی میتونه تو مشکلی که برات پیش اومده کمکت کنه.

مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مشاوره های رفتاری بزرگسال هم فعالیت داره 

ضرری نداره یه امتحانی بکن شاید تونسته باشم تو حل مشکلت قدمی برداشته باشم

اینم آدرس اینستاگرام مرکز:

parvaresh.zehne.farzam@