2777
2789
عنوان

امکان درج لینک سایت های دیگر

73 بازدید | 13 پست

سلام خدمت همه دوستان گرامی.

من میخوام یک سری قطعات پیانو که اجرا میکنم به صورت تصویری یا صوتی اینجا به اشتراک بزارم که برای خودم بمونه. قبلا این کار رو میکردم، اما الان ی خطا میده که مجوز این کار رو ندارین. آیا من نمیتونم بزارم یا هیچ کس نمیتونه؟ یا روش خاصی هست؟ ممنون

کاربر آقا

تو خصوصی میشه لینک داد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

دیگه لینک نمیشه گذاشت

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

زنده باد.همه نمیتونند یعنی بعضی ها میتونند؟ چطوری میتونیم در زمره اون دسته قرار بگیریم؟

خصوصی میتونی لینک بذاری 

اینجا میتونی وسط حروف ها یه فاصله بدی بعدا کپی کنی فاصله رو برداری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ممنونکلا نمیشه پس؟ اینجا اپلود هم نمیشه کرد؟ ویدئو یا صدا؟

خواهش میکنم

فکر نکنم بشه

عکس میشه، البته نی‌نی‌یار باید تایید کنن

ویدئو یا صدا رو اطلاعی ندارم

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

میتونید از کاربر "ازسارابپرس" بپرسید

ممنون دوست عزیز.آیا این روش باعث تعلیق شدن نمیشه؟@niniyar

نه

ممنون دوست عزیز.آیا این روش باعث تعلیق شدن نمیشه؟@niniyar

سلام بله ارسال لینک ممنوعه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام وقت بخیر

دوتا سوال دارم

اول اینکه میخوام بدونم اگه من توی خونه با نرم افزار هلو که رو سیستمم نصب کردم تمرین کنم ایا به اندازه کاراموزی رفتن میتونه مفید باشه؟

دوم اینکه شما فکر کنید حسابدار یه فروشگاه هستید

شرح وظایفتون چیه؟ دقیقا به ترتیب چه کارایی باید انجام بدید؟ اولین که ثبت سند فروش هست

بعدیا چی؟ خیلی خیلی واسم مهمه ترتیب کار رو بدونم

مثلا حسابدار صبح تا شب تو فروشگاه لوازم خانگی چکار میکنه

اونجا که فروش کمه

مثل شرکت حسابداری نیست که کلی کار باشه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم